Hvordan Heal Tendinitt

March 5

Tendinitt oppstår når en sene blir betent, hoven eller irritert, vanligvis på grunn av overforbruk, skade eller alder. Ifølge National Institutes of Health, er albuen, hæl, skulder og håndledd mest berørt. Symptomene er smerter i det berørte senen som kan være verre om natten eller etter bevegelse eller aktivitet. Behandling for å helbrede tendinitis er viktig, som langvarig betennelse kan øke risikoen for ruptur eller andre skader.

Bruksanvisning

Hvordan Heal Tendinitt

1 Hvil betente senen for å oppmuntre til helbredelse og hindre ytterligere skade. The American College of Rheumatology advarer om at du fortsetter å bruke de berørte senen kan forverre symptomene og forsinke restitusjonen. En spenne kan brukes for å immobilisere lem mens helbredelse finner sted.

2 Hev benet over nivået på hjertet ditt til å redusere hevelse og betennelse. Dette er spesielt viktig følgende aktivitet, når hevelse er vanligvis mest alvorlige. Bruk puter til å støtte opp beinet eller armen når du sitter og sover.

3 Ice det berørte lem for å redusere hevelse og smerte. The Cleveland Clinic anbefaler vekslende varme og is i perioder på 20 minutter flere ganger hver dag. Isposer er tilgjengelig på de fleste apotek.

4 Utvikle en fysioterapi plan med legen din. Deltagelse i målrettede øvelser vil strekke og styrke den berørte senen, påskynde utvinning og minimere risikoen for fremtidige skader på samme sene.

5 Ta en over-the-counter ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner for å lindre smerte og redusere betennelser. NSAIDs bør bare brukes kort sikt på grunn av risikoen for blødninger, sår og lever komplikasjoner advarer Mayo Clinic.

6 Få injeksjoner av steroider direkte inn i seneskjede for å oppmuntre healing og redusere hevelse og smerte. Selv om disse injeksjoner ofte gi rask og effektiv lindring, kan gjentatte injeksjoner forårsake ruptur eller svekkelse, ifølge Mayo Clinic.

7 Enig kirurgi for å klippe bort skadet og inflammatorisk vev rundt det berørte sene. Kirurgen kan forkorte eller forlenge sene å gjenopprette funksjon og forhindre ytterligere skade oppstår. The Cleveland Clinic sier at sene kirurgi fokuserer på å fjerne senen fôr for å inspisere for tårer og deretter reparere eventuelle skader oppdages under prosedyren.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com