Enkle tips for å bli kvitt stinkende føtter

September 12

Enkle tips for å bli kvitt stinkende føtter


Stinkende føtter eller fotlukt påvirker de fleste mennesker på et eller annet tidspunkt. Ofte er fotlukt et midlertidig problem som går bort. På den annen side, når fotlukt blir en vanlig problem, kanskje det er på tide å vurdere dine hygiene vaner og utforske måter å lindre lukt.

Wash Daily

Ikke vaske føttene kan utløse stinkende føtter. Fordi føttene har en tendens til å svette når de er i sko, kan bakterier og sopp vokse og skape en lukt når du fjerner skoene. Vaske føttene daglig med såpe og vann hjelper rense føttene og reduserer sjansene for stinkende føtter.

Baking Soda og Baby Powder

Fordi føttene har mye svettekjertler, hvis du lider av stinkende føtter bør du vurdere å strø baby pulver eller natron på føttene og mellom tærne før du tar på sokker og sko. Begge produktene bidra til å absorbere fuktighet fra svette for å bli kvitt stinkende føtter.

Tørre, rene sokker

Å holde et ekstra par sokker med deg i løpet av dagen kan bidra til å redusere eller bli kvitt stinkende føtter. Sokker tendens til å holde fuktighet fra svette og lukt, og hvis ikke endret, kan lukt fra stinkende føtter blir fanget i dine sko. Bytte ut sokker og sko minst en gang om dagen kan bidra til å eliminere lukt, anbefaler ePodiatry.

bruk antiperspirant

Antiperspiranter ikke er effektive bare på underarmene. Hvis du arbeider med stinkende føtter fra overdreven svetting, vurdere sprøyting føttene med en antiperspirant å kontrollere fuktighet og bidrar til å holde føttene tørre hele dagen.

eddik Soak

Eddik er en anti-sopp og en naturlig rette for stinkende føtter. Helse 911 anbefaler å lage en blanding med 1/3 kopp eple cider eddik i varmt vann, og deretter soaking føttene i blandingen et par ganger i uken for å hjelpe bli kvitt lukt.

medisiner

Hvis ikke kan kontrollere stinkende føtter hjemme, bør du oppsøke lege. Medikamenter så som aluminiumklorid-heksahydrat kan være nødvendig å stoppe stinkende føtter. Leger kan også gi anbefalinger om naturprodukter og kosttilskudd som sink for å stoppe fotlukt.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com