Hvordan Foreldre narkotikamisbruk påvirker barn og tenåringer?

March 22

Hvordan Foreldre narkotikamisbruk påvirker barn og tenåringer?

Kaotisk hjem liv

The Center på avhengighet og familien (COAF) anbefaler at barn av foreldre som misbruker rusmidler er mer sannsynlig å leve i et hjem som er urent, en hvor søsken og foreldre ofte argumentere og hvor det er en økt risiko for fysisk mishandling og incest . I tillegg er disse familiene er mer sannsynlig at lider av økonomiske problemer, som de voksne som er ansvarlige for å jobbe og betale regninger bukke under for den destruktive påvirkning av narkotika. Struktur og rutine kan være mangler.

Problemer i skolen

Barn fra hjem med en eller flere foreldre som misbruker rusmidler kan lide på skolen. De er mer sannsynlig å arbeide under deres evne nivå fordi deres hjem liv er en altoppslukende problem, noe som gjør konsentrasjon vanskelig. De kan få dårlige karakterer i klasser der lekser er et krav, siden de kan ha liten eller ingen støtte fra foreldre og deres hjemmemiljø er kanskje ikke bidrar til å studere. I tillegg er disse barn er mer sannsynlig å droppe ut av skolen før eksamen.

atferdsproblemer

Barn av foreldre som misbruker rusmidler kan finne det vanskelig å samhandle med sine jevnaldrende, og de kan sloss, stjele eller delta i risikoatferd. Disse barna kan ikke respektere autoritet, og de kan vise voldelige tendenser, spesielt hvis det er vold i hjemmet.

fysiske symptomer

Å ha en forelder som er involvert i narkotikamisbruk kan være svært belastende for et barn. Dette stress kan manifestere seg i fysiske problemer, inkludert søvnforstyrrelser, hodepine, astma, magesmerter og fordøyelsesproblemer. Dersom foreldre transporterer barn til og fra skolen og andre aktiviteter under påvirkning av narkotika, barnets risiko for skade på grunn av en bilulykke øker.

fødselsskader

De effekter på et barn med en forelder som misbruker rusmidler kan begynne før fødselen. Når en gravid mor misbruker narkotika eller drikker alkohol, kan barnet bli født med psykisk utviklingshemming, fysiske misdannelser og følelsesmessige og psykiske lidelser som varer livet ut. Ethvert legemiddel som brukes av en kvinne under graviditet bør fjernes først etter hennes lege.

Fare for avhengighet

Barn med foreldre som misbruker rusmidler er mer sannsynlig å misbruke narkotika eller alkohol enn andre ungdommer. Som barn ser sine foreldre snu til narkotika eller en flaske i et forsøk på å takle hverdagen, de er mer sannsynlig å engasjere seg i den samme atferd.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com