Hvordan å behandle en Sinus Cold

August 21

Hvordan å behandle en Sinus Cold


En sinus kulde kan være irriterende og ubehagelig. Siden sinus forkjølelse er svært smittsom, vil du ønsker å begrense din samhandling med omverdenen og bruke god tid i sengen mens du er syk. Hvis venstre ubehandlet, kan en sinus kald utvikle seg til andre helseproblemer, blant annet en bihulebetennelse eller bihulebetennelse. For å hindre ytterligere sykdommer fra utviklingsland, må du følge noen enkle trinn for å behandle en sinus kald.

Bruksanvisning

1 Gi deg selv en dampbehandling for å lindre sinus lunger. Kok opp en kjele med vann og puste dampen det skaper. For ekstra helbredende kraft, prøve å legge essensielle oljer eller tørkede urter, for eksempel kamille, eukalyptus eller peppermynte, til vannet som det koker.

2 Klargjør en helbredende bolle med kyllingsuppe. Det kan høres ut som en gammel koner 'tale, men gode gamle kyllingsuppe er rik på en aminosyre som kalles cystein. Prøv å lage din egen kyllingsuppe i stedet for å bruke en hermetisk merkevare, og sørg for å legge masse krydder og paprika til å rydde bihulene.

3 Få nok nærende søvn. Tillat kroppens naturlige immunsystem til å gjøre sin del for å hjelpe deg å gjenopprette fra en sinus kald. Begrense deg til sengen i flere dager mens du spiser kyllingsuppe og administrere medisiner.

4 Gjør sanitær en prioritet. En sinus kald vil kompromiss kroppens immunsystem, noe som gjør deg sårbar for andre virus eller infeksjoner. Vask hendene med såpe og vann hele dagen for å hindre spredning av bakterier.

5 Drikk rikelig med flaske eller renset vann i løpet av dagen. Eksperter anbefaler å drikke minst 8 glass om dagen mens lider av en sinus kald. Vann vil bidra til å løsne slim og lindre sinus lunger.

6 Ta en decongestant medisin for å lindre sinus smerte og press. Selv om disse medikamentene ikke vil ta roten årsaken til sinus kaldt, vil de bidra til å dempe smertefulle symptomer mens kroppen kommer seg. Noen slimhinneavsvellende legemidler kan forårsake døsighet, svimmelhet eller urolig mage, så sørg for å lese advarsler.

7 Få midlertidig lindring fra sinus blodansamlinger ved hjelp av en slimhinneavsvellende nesespray. Flere varianter av spray er tilgjengelige, hver med sine egne fordeler og ulemper. Nesespray kan inkludere antihistaminer og kortikosteroider for å behandle symptomer.

Hint

  • Mens nesespray kan bidra til å bekjempe sinus lunger, kan de også bidra til sinus problemer hvis det brukes i mer enn 3 påfølgende dager.
  • Ikke forbruke noen meieriprodukter under forsøk på å behandle en sinus kald. Melker, kan ost og iskrem bidra til slimete buildup, forårsaker økt tette bihuler og ubehag.

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com