Hvordan du kan leie en trappeheis

June 2

Komme opp og ned trapper er en svært vanskelig oppgave for noen mennesker. Men med en trappeheis, en person kan bare sitte i en stol og ri sin vei til toppen. Opprinnelig laget for å hjelpe ofrene for polio, trappeheiser er nå tilgjengelig for ulykken ofre, pensjonister, lamme og andre med bevegelseshemninger. Finne og leie en trappeheis i ditt område kan være lett når du vet hvor du finner en forhandler. Her er noen tips for å leie en trappeheis.

Bruksanvisning

1 Tenk hvor lenge du trenger trappeheis før du bestemmer deg for å leie en. Hvis du bare trenger trappeheis for en til tre måneder, er leie en god idé. Lenger, imidlertid, og det kan være lurt å kjøpe en.

2 Ring en lokal fysioterapi eller rehabiliteringssenter og spør om trappeheis utleiefirmaer i ditt område. Du kan selv være i stand til å leie en brukt trappeheis fra et rehabiliteringssenter.

3 Besøk ThyssenKrupp Tilgang nettstedet. Dette selskapet leier brukt trappeheiser i over et dusin steder over hele USA. Klikk på "ThyssenKrupp Access-Løsningssentre" fanen på venstre side av skjermen for å se om det er et sted nær deg. Du kan også finne en autorisert forhandler på denne siden hvis det ikke er en "Solution Center" nær deg.

4. Lei en Acorn stair lift. Acorn er en av de ledende trappeheis produserer i USA med forhandlere over hele landet. Du kan ikke leie direkte fra produsenten, men du kan kontakte Acorn å finne en autorisert forhandler nær deg. Ring Acorn på (866) 782-4754 for mer informasjon.

5 Bruk Handi Løft Residential å leie en trappeheis. Handi Lift leiepriser og installerer trappeheiser for rette og buede trapper. Det er showroom steder i New Jersey, New York, Connecticut og North Carolina med ytterligere leie eller leie-til-egen steder utenfor disse landene. Kontakt Handi Løft på (800) 503-2003 eller via e-post på [email protected]

6 Finn et Savaria Concord forhandler nær deg. Savaria produserer alle typer mobilitet produkter, inkludert heiser, trappeklatrere og trappeheiser. Klikk på "forhandler" tab funnet på høyre side av Savaria nettside for å finne en autorisert forhandler i ditt område. Du kan også kontakte Savaria over telefon (800) 931-5655.

7 Lei en trappeheis fra en Bruno Independent Living Aids forhandler. Bruno har spesialisert seg på å lage heiser for boliger og biler. Klikk på "Finn en Bruno Dealer" fanen øverst på hjemmesiden. Skriv inn din informasjon i trinn 2 på neste side, og du vil bli tatt til en liste over Bruno forhandlere i ditt område. Ring for mer informasjon.

Hint

  • Les over kontrakten nøye før du bestemmer deg for å leie en trappeheis fra en forhandler eller selskap. Alle forhandlere har sine egne regler og forskrifter som gjelder vedlikehold, avgifter, installasjon og ødelagte eller feil trappeheiser. Test alltid en trappeheis før du leier den. Noen trappeheiser kan være ubehagelig eller vanskelig å bruke. Du ønsker å vite at du kan bruke trappeheis, og at du liker det før du betaler for å leie den. Kontakt forsikringsselskapet ditt når leie en trappeheis. Kostnaden kan faktisk bli helt eller delvis dekket av din bestemt selskap.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com