Hvordan å behandle alvorlig Sinus smerte

September 7

Alvorlig sinus smerte kan skyldes tette bihuler eller bihulebetennelse. For å behandle alvorlig sinus smerte effektivt, må en person identifisere kilden til hva som forårsaker lunger. Sinus hulrom kan lett bli betent av allergi, forkjølelse, miljøgifter eller bakterier. Det er medisinske og naturlige behandlinger som effektivt kan behandle alvorlig sinus smerte.

Bruksanvisning

Alvorlig Sinus smerte

1 Ta et decongestant. Ved første tegn på tette bihuler, ta en nesespray. Drikk minst seks 8-unse glass vann hver dag for å riktig hydrat kroppen mens du tar en decongestant.

2 Ta et antihistamin sammen med en decongestant hvis du tror lunger er et resultat av allergi.

3 Bruk en anti-inflammatorisk smertestillende, som ibuprofen eller acetylsalisylsyre, for å redusere betennelser og lindre smerte.

4 Prøv antibiotika. Hvis smertene er alvorlig og rennende nese mørk gul eller grønn, kan du ha en bihulebetennelse. En lege vil undersøke deg og vurdere dine symptomer, varighet og hva over-the-counter medisiner du har tatt. Hvis hun bestemmer det er en bihulebetennelse, hun vil foreskrive antibiotika.

5 Bruk varm damp for å berolige sinus smerte. Ta en varm dusj og bo i for 15-20 minutter. Kjør en luftfukter som du sover. Kok vann på komfyren. Hell vannet i en bolle og legg hodet over dampen med et håndkle over hodet for å felle dampen. Hold deg under håndkle i 3 til 5 minutter.

6. Påfør varme for å redusere eventuell betennelse eller hevelse i sinus hulrom. Ta en varm vaske tøy, legg deg ned på ryggen og legg den over øynene og nesen i 20 minutter. Gjenta dette så ofte som nødvendig. La fuktighet og varme for å berolige din nese passasjer.

7 Bruk saltvann nesespray. Spray to ganger i hvert nesebor på minst 3 ganger om dagen. Bruk mer ofte som nødvendig for å holde bihulene fuktet og hydrert. Sørg for å rydde skikkelig nesesprayen spissen med varmt vann og såpe etter hver bruk for å hindre spredning av smitte. Ikke del saltvann nesespray med noen andre.

8 Prøv en nasal skyll. Bruk en neti potten for å vaske ut bihulene med saltvann. Bruk en kopp varmt vann, 1 ts havsalt og legg i en neti potten. Tips potten i høyre nesebor, slik at vannet kan renne gjennom bihulene og ut det andre neseboret. Forsiktig blåse nesen og gjenta på den andre neseboret. Du kan også bruke den samme løsningen i en klemme flaske.

Hint

  • Hvis du tar antibiotika, ikke slutte å ta dem mid-kurs. Selv om symptomene forsvinner, kan infeksjonen lett tilbake hvis du slutter å ta medisinen.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com