A Night Splint for Carpal Tunnel

June 8
A Night Splint for Carpal Tunnel

Splinting er en behandling for carpal tunnel syndrom, en tilstand som rammer nervene i hånden og håndleddet, noe som fører til smerte, nummenhet eller svakhet. Splinting om natten har betydelige fordeler, men du må passe på å velge riktig skinne og bruke den riktig.

Viktigheten av Nighttime Splinting

Natt spjelking er en effektiv behandling valg for å håndtere symptomer på carpal tunnel syndrom, ifølge Dr. Robert A. Werner og kolleger i en 2005 artikkel i "Archives of fysikalsk medisin og rehabilitering." Bruk alltid skinne til sengs fordi når du sover du pleier å vri hendene ubevisst eller lage en knyttneve. Dette gir enorm indre stress på håndleddet - som allerede er i ferd med å helbrede seg selv. Så noen fremgang du gjør mens våken kan reverseres i søvn hvis du skjønner & rsquo; t ta forholdsregler.

Funksjonen til Splint

Når det kommer til carpal tunnel syndrom, er resten en av kroppens & rsquo; s hoved helbredende strategier og det & rsquo; s grunnen til at du bør bruke en skinne. Splinting lar hånden hvile og gjenopprette ved å holde leddet i nøytral - ustresset - posisjon. Men selv med hvile, er det også nødvendig å bevege leddet noe for å lette blodstrømmen, lymfesystemet drenering og for å minimalisere adhesjon. Så bør natt spjelking balanseres med daglige milde strekker, øvelser og massasje.

Typer av splinter

Splinter er enten myke eller stive, men de myke typer er lettere å finne. De fleste splinter utfører samme funksjon, men det & rsquo; s bredt prisklasse. En $ 20 splint er ofte funksjonelt identisk med en $ 100 splint, så shoppe rundt. Kjøp splinter fra apotek, medisinske forsyne butikker eller nettbutikker, selv om utvalget er større og prisene er lavere på nettet.

splint funksjoner

Innenfor de ulike splinter tilgjengelige ved å velge fra de som er spesielt utviklet for carpal tunnel syndrom fordi de imøtekomme spesielle saker som enkel å bruke og sikre nøytral posisjon opprettholdes. De mest allsidige splinter er laget av fleksibelt stoff med stive interne støtter. Noen splinter er fullstendig hardt plastskall, og generelt er dyrere, mer tungvint og mer vanskelig å justere og ren enn myke splinter.

Med myke splinter, velg en som er solid og holder håndleddet nivå med underarmen. Den bør inneholde en metallplate støpt i håndflaten & rsquo; s kurvatur som også er avtagbart for vask av splint. Ved behandling av carpal tunnelsyndrom er det viktig at den skinne tillater tommelen frihet til å bevege seg. Også velge en skinne som åpner eller utvider ned sin lengde og har krok-og-løkke stropper. Splinter utformet som hansker er mer vanskelig å behandle med hånden smerter.

Riktig Splint Bruk

Pass på at splinten er stramt, men ikke begrenser blodstrømmen eller irritere huden. Hvis du føler smerte mens iført splint, re-justere den, og sørg for at du har riktig størrelse. Før og etter splinting, utføre milde tøyningsøvelser for ditt håndleddet for å lette blodstrøm og helbredelse.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com