Diurex bivirkninger

October 13

En kosttilskudd vann pillen, er Diurex ment å avlaste oppblåsthet og eliminere vann vekt. Som alle diuretika, kan Diurex utgjøre noen potensiell helserisiko.

typer

Det er åtte forskjellige typer Diurex. En er rettet mot menn, mens de syv andre er laget for kvinner, med særlig vekt betalt til menstruasjon og pre-menstrual oppblåsthet og vannretensjon.

effekter

Vann piller som Diurex oppnå vekttap ved å eliminere vann. Dette fører til økt urinering. Og fordi så mye vann går tapt, øker Diurex risikoen for dehydrering. Symptomer på dehydrering inkluderer magesmerter, forvirring, tretthet, hodepine, økt hjertefrekvens, muskelsvakhet, kvalme og oppkast.

Advarsel

Diurex inneholder en betydelig mengde koffein, noe som resulterer i slike bivirkninger som irritabilitet, nervøsitet, søvnløshet og hjertebank.

Potensielle

Noen brukere kan oppleve en allergisk reaksjon på ingrediensene i Diurex. Symptomer vil inkludere elveblest, kløe, utslett og hevelser i ansikt, munn eller svelg.

betraktninger

Diurex vil bare kaste vann vekt. Det vil ikke hjelpe med ekte vekttap. Når supplement bruk er avviklet, vil vekten gå tilbake.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com