Hydroxycut 24 bivirkninger

April 20

Hydroxycut, et kosttilskudd produsert av Health Sciences Inc. er en av de mest populære diett narkotika gjennom tidene --- 9 millioner enheter ble solgt i 2008 alene. Den er tilgjengelig i en rekke former, inkludert Hydroxycut 24, men dette stoffet kan ikke være så sikker som forbrukere opprinnelig ble ledet til å tro.

Vanlige bivirkninger

Det er flere bivirkninger som er vanligst rapporterte hos brukere av Hydroxycut og Hydroxycut 24. Disse inkluderer forhøyet blodtrykk og hjertefrekvens, hodepine, rastløshet og svetting.

Alvorlige bivirkninger

I tillegg til de vanlige bivirkninger av Hydroxycut, har noen alvorlige og bivirkninger rapportert i tillegg. Bivirkninger som gulsott, rabdomyolyse, kramper og alvorlig utmattelse har alle blitt rapportert.

rapportert Død

I mars 2007 døde en 19 år gammel mann i Southwest USA ble tilskrevet kosttilskudd Hydroxycut.

FDA advarsler

Som et resultat av mer enn 20 rapporterte tilfeller av leverskader og minst ett dødsfall knyttet til Hydroxycut har Food and Drug Administration advarte publikum mot å bruke Hydroxycut for hvilket som helst formål. Hvis du har noen ubrukte deler av Hydroxycut, anbefaler FDA returnere dem til den opprinnelige kjøpsstedet.

frivillig Recall

På grunn av FDA advarsler og alvorlig helserisiko om Hydroxycut, har produsentene utstedt en frivillig tilbakekalling av mange Hydroxycut-produkter. Dette inkluderer rask frisetting, flytende caplets, drikke pakker og mer.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com