Ikke-reseptbelagte Håravfall behandling

May 23

Reseptbelagte behandlinger for hårtap utvalg av spesielt formulert sjampo til alle naturlige urte rettsmidler. Disse alternativene er lett tilgjengelig i de fleste dagligvarebutikker, apotek og helsekostbutikker.

Minoxidil

Minoxidil eller Rogaine er en aktuell, FDA-godkjente behandling som fremmer hår re-vekst i områder preget av mannlig mønster skallethet.

Nioxin

Nioxin hårprodukter forhindre overflødig håret falle ved å fremme en sunn hodebunn miljø. Håret vesenet inkluderer shampo, balsam og leave-in behandlinger som hjelper avgifte, gir næring, og beskytter hodebunnen.

Kokosolje

Lokal applikasjon av kokos olje i kombinasjon med hodebunnsmassasje er en tradisjonell Ayurvedisk rette for hårtap. Det antas å ernære håret og stimulere blodtilførselen til hodebunnen.

biotin

Selv om ikke vitenskapelig bevist, er biotin et kosttilskudd tenkt å positivt påvirke hårvekst. Det er vanlig å både behandle og forebygge håravfall.

Tips

En rekke faktorer kan bidra til hårtap hos både menn og kvinner. For å identifisere den beste behandling, først konsultere en profesjonell for å finne årsaken til tilstanden.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com