Bruker For Fougera

October 31

Bruker For Fougera


Fougera er farmasøytisk selskap som produserer en rekke forskjellige kremer, gels, salver og kremer. Hver har en annen bruk, enten dermatologiske, oftalmisk eller annet bruk. De fleste er foreskrevet av lege. Fougera spesialiserer seg på å produsere generiske versjoner av merkevarer, bidrar til å skape et rimelig alternativ til tilsvarende hudpleie.

dermatologisk bruk

Noen Fougera kremer er foreskrevet av hudleger for å hjelpe de som lider av alvorlig akne. Disse kremene er akkurat som navnet merkevare produkter, men kan kjøpes på mye lavere priser.

Adapalen Cream er produsert av Fougera og kan sammenlignes med Differin gel. Det acne gel bidrar til å hindre acne fra forming ved rensing dypt i porene.

Fougera produserer også en rekke av benzoylperoksid vasker og pads sammenlign Zoderm rensemidler. Dette akne ansikt vask produktet hindrer kviser fra forming ved å tørke opp porene.

oftalmisk bruk

Oftalmologisk kremer er foreskrevet av optikere å behandle ulike øyeinfeksjoner. Et eksempel på et Fougera produkt som brukes for øye infeksjoner er Gentamicin sulfat, som kan sammenlignes Garamycin. Dette produktet kommer i dråper eller salver, og blir brukt til å behandle øyeinfeksjoner av ulike typer. Dette produktet er tilgjengelig via resept bruk. Snakk med legen din om eventuelle medisinske problemer du har før du starter behandling.

andre bruksområder

Fougera produserer en rekke kremer for ulike hudsykdommer. Disse kremene er tilgjengelig over disk eller via resept bruk.

Fluocinonide Aktuelt behandler kløe, rødhet, tørrhet, skorpedannelse, skalering og betennelse i huden på grunn av en rekke hudsykdommer. leger foreskrive

dette i salve, krem ​​eller gel danner hver med varierende styrke. Anvendes topisk, bringer fløte lindring til irritert hud, og er sammenlignbare med Lidex.

Econazole Nitrat Cream behandler hudinfeksjoner som fotsopp, jock kløe eller ringorm. Kan sammenlignes med Spectazole, er denne kremen foreskrevet for lokal applikasjon to ganger om dagen.

Hydrokortison har en rekke bruksområder. Denne naturlige hormonet blir produsert i binyrene. Hydrokortison kan brukes til å erstatte dette hormonet når kroppen ikke klarer å produsere nok, noe som gjør dette produktet er nyttig i behandling av inflammasjon av leddgikt, øye, blod, nyre og tarmsykdommer, allergier og astma. I tillegg har det vært brukt til behandling av visse typer kreft. Tilgjengelig i varierende styrke, kan Hydrokortison finnes både over disk og på resept. Det kan sammenlignes med Cortaid.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com