Øvelse for Øvre Belly Fat

August 8
Øvelse for Øvre Belly Fat

Å miste øvre buk fett kan utfordre selv de mest flittige idrettsutøver, men det er lettere å miste enn du tror. En kombinasjon av kosthold og trening for å gå ned i vekt overalt er den eneste måten å trimme midten - spot reduksjon finnes ikke. Og mens forfengelighet driver mange sofaen poteter å legge ned TV-fjernkontrollen og dra til treningsstudioet, bli kvitt den dødelige visceralt fett gjemt under som reservehjul bør prioriteres. Det omgir indre organer, og skaper betennelse som bidrar til hjertesykdom, type 2 diabetes og tykktarmskreft.

Bli kvitt den Roll med Cardio

Aerob trening smelter fettet bort, og vekttrening utvikler muskler. Du må først gå ned i vekt før du vil kunne se magemusklene under. Sykle, jogge, ta en rask spasertur eller gå for en svømmetur. Nøkkelen til å miste vekt over, inkludert den øvre magen regionen er å trene regelmessig innenfor målet hjerte sonen, også kjent som fettforbrenningssonen.

Mål Din Max

Bestemme din maksimale hjertefrekvens - MHR - er en av de beste måtene å tilpasse treningsøktene for best resultat. Pulssonene er uttrykt som prosentandeler som er beregnet ut fra den maksimale hjertefrekvensen for din alder, slik at du eller din trener kan skreddersy trening for vekttap. Finn din estimerte MHR ved å trekke din alder fra 220 hvis du er mann; trekke din alder fra 226 hvis du er kvinne. For eksempel har en 45-år gammel mann en anslått MHR på 175 slag per minutt, eller bpm.

Få i sonen

Du vil brenne fett når du trener innenfor 65 prosent og 75 prosent av MHR. For den 45-år gammel mann, som betyr at han må holde sin pulsen innenfor 114 bpm og 131 bpm for samlet vekttap, inkludert øvre magefett. Når du er i din fett-brenning sone, bli der i minst 12 minutter for å forbrenne fett på en raskere hastighet.

Pumpe den opp

En rask metabolisme brenner fett raskere enn en svak en. Boost din øvre magen vekttap resultater med motstand-treningsprogram som bygger muskelmasse. Lean muskler forbrenner kalorier selv når du er i ro, noe som bidrar til å opprettholde vekttap gevinst gjennom aerobic innsats. Ifølge Pennsylvania State University, en grunnleggende motstand-treningsprogram for å hjelpe brenne fett utføres annenhver dag bør inneholde benkpress, pull-downs, militære presser og knebøy der du gradvis legge vekt.

Dumpe Junk

Raffinert sukker og karbohydrater pakke på pounds der du ikke vil at de skal gå. Komplekse karbohydrater, som frisk frukt, grønnsaker og helkorn tilfredsstille sultne og holde stresshormonet kortisol balansert. Plutselige toppene i blod sukker forårsaket av høy glykemisk mat, inkludert bearbeidede Franken-mat lastet med sukker og kunstige ingredienser, slipper kortisol og pakke på pounds. Så i tillegg til vanlig aerob trening og styrketrening, sørg for å utøve godt skjønn med maten.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com