Hva er normal vann vekt for et menneske?

November 11

Hva er normal vann vekt for et menneske?


Normal vann vekt for mennesker er to tredjedeler av kroppsmassen, men det kan variere fra 50 prosent til 80 prosent. Serien er basert på faktorer som kjønn, kroppstype, trening og helse.

Hva er vann vekt?

Nesten hver eneste celle i kroppen inneholder vann. Det meste av den er lagret i blodet, muskler og hjerne. Omtrent 77 prosent av hjernen og 75 prosent av musklene er laget av vann.

Bestemme Water Vekt

Flere skalaer kan brukes til å bestemme din vann vekt. Velg den tiden av dagen for å veie deg. Vannstanden er lavest i morgen på grunn av svette og fordøyelsen gjennom hele natten. Den beste tiden å overvåke vann vekt er mellom frokost og lunsj.

Økning i Vann Vekt

Eggløsning er den primære faktor som bidrar til vann-vektøkning hos kvinner. Hormonene østrogen og progesteron er forberede kroppen for graviditet ved å beholde vann for å lage en foring av vev i livmoren. Kvinner kan oppleve vann-vekt gevinster av to til fem pounds i løpet av denne tiden. Andre årsaker til vann-vektøkning inkluderer menopause, inaktivitet, allergisk reaksjon, høyt inntak av salt eller en mer alvorlig sak, som ødem - ekstreme vannretensjon som vanligvis dukker opp i bena og føttene.

Fad dietter

Dietter som lover å hjelpe deg å miste vekt raskt er diuretika som tvinger kroppen til å utvise overflødig vann. Noen diuretika føre vann som er nødvendig på cellenivå for å bli utvist, samt jern, kalium og kalsium. Hvis du er bekymret for overdreven vann vekt, bør du kontakte lege, øke mosjon eller velg naturlige diuretika, for eksempel grønn te, eple cider, vannmelon, agurk, tyttebær, kål og tomater.

Sju glass om dagen?

For å opprettholde normal vann vekt, drikke rikelig med vann hver dag. Vann spyler kroppen for overflødig giftstoffer, og hvis du prøver å gå ned i vann vekt ved å dehydrere deg selv, vil det oppstå det motsatte. Frata kroppen av vann sender et signal til å lagre vann som en backup.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com