Har Exhaling Hjelp meg Relax?

September 9
Har Exhaling Hjelp meg Relax?

Exhaling kan hjelpe deg å slappe av uansett hvor du er og indusere en roligere og mer fredelig sinn og kropp. Avslappende gjennom exhaling krever ingen spesiell utstyr, og du kan øve uten at noen vet. Med bare litt trening, for å exhaling vil hjelpe deg å gi slipp på stress og spenning.

Begynnelse

Har Exhaling Hjelp meg Relax?

Den enkle praksisen med å se på pusten kan ha umiddelbare og merkbare fordeler. Sitt komfortabelt med en erigert ryggrad og avslappede skuldre, bringe din oppmerksomhet til pusten og legge merke til flyten av innhalere og puster gjennom nesen. Puste normalt. Gradvis legge ekstra vekt på utpust, som vil hjelpe langsom pust, forlenge utpust og aktiverer kroppens velvære svar.

Meditasjon

Har Exhaling Hjelp meg Relax?

Med fokus på pusten er en form for meditasjon. Harvard Health Publications anbefaler å inkludere andre meditasjonsteknikker i din puste praksis som teller ned fra 10 til en som du puster. Med hver utpust, telle ned ett tall i tankene dine. Du kan også eksperimentere med å åpne munnen og la ut en lang sukk med utpust til videre fortelle hjernen din at det er OK å slappe av og la gå.

Mage

Har Exhaling Hjelp meg Relax?

Carla Melucci Ardito, en pust workshop lærer, understreker viktigheten av å pådra nedre mage nederst på utpust. Denne teknikken bidrar til å kvitte kroppen av dårlig luft og styrker organer og muskler du bruker for å puste.

Dette abdominal oppmerksomhet bidrar også markere den riktige måten å innhalere - slik at magen å utvide som en ballong. Du vil finne deg selv å falle inn i en avslappet rytme å utvide gjennom kjernen og åpne opp kroppen din på inhaleres. Som du puster ut, vil du føle det naturlig impuls til kontrakt magen og gi slipp på noen spenning i skuldrene, slik at du med en total følelse av velvære.

Pranayama

Har Exhaling Hjelp meg Relax?

I praksis av yoga, er disse puste praksis også kjent som Pranayama. "Yoga Journal" minner utøvere at selv om praktisere pranayama kan hjelpe mot stress og angst, er det ikke en magisk kur for alvorlige forhold, men hvis du arbeider med hverdagens stress og angst, kan du finne umiddelbar lindring. Øve fokusert puste med vekt på utpust i noen minutter i morgen og kveld vil hjelpe deg å nå et sted hvor du er mer i stand til å påkalle en avslappet følelse når du trenger.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com