Awesome kjemiske eksperimenter med vann i Teens

April 11
Awesome kjemiske eksperimenter med vann i Teens

Kjemi vitenskapelige eksperimenter kan være ganske skremmende for teenage barn med flere instruksjoner og et overskudd av materialer. Tenåringer kan bli lei og frustrert med å fullføre dem. Du kan tilby ham frisk kjemi prosjektideer ved hjelp av vann og andre enkle materialer som vil appellere til ham og bare krever noen få trinn.

Crystal Solutions

Tenåringen er allerede kjent med krystaller i form av ting som vanligvis finnes i ditt hjem kjøkken, som sukker og salt. Har henne skape sin egen løsning ved å blande to kopper sukker med en kopp varmt vann i en stor bolle til den er oppløst. La henne dyppe en pensel i løsningen og male et bilde på en svart kort. Hun blir nødt til å bruke fantasien sin som bildet vil være usynlig på kortet. Har henne holde henne ferdig bilde foran en varmekilde. Forklar henne at væsken i løsningen fordamper foran ovnen for å avsløre bildet hun tegnet.

Molecule Movement

La din ungdoms finne ut om det er en forskjell mellom bevegelse av molekyler i varmt og kaldt vann. Han kan fylle to glass med vann, en med kaldt vann og det andre med varmt vann. Vannet i begge glassene må være det samme beløpet. Be ham sette en dråpe konditorfarge i hvert glass og observere nøye hva som skjer med konditorfarge. Han vil legge merke til at konditorfarge sprer raskere gjennom varmt vann enn det kalde vannet, og dermed han kan gjøre den konklusjon at molekylene beveger seg raskere i varmt vann.

flaske Tornado

Hvis din tenåringsnoensinne har hatt muligheten til å være vitne til tornadoer på nært hold, er hun kjent med hvordan forrædersk de kan være. Hun kan gjøre en tornado på en mindre skala med en vannflaske. Har henne fylle en vannflaske før det er tre fjerdedeler av veien full. La henne legge noen dråper oppvaskmiddel og litt glitter til flasken og tett sette på lokket. Har henne snu flasken over og spinner den i nakken i en sirkulær bevegelse inntil hun ser en miniatyr tornado forming inne. Fortell henne at spinning skaper et vann vortex som etterligner en faktisk tornado.

Fizzy Drink

Tenåringen har trolig hatt sin del av brus, så vil hun liker å lage sin egen sitron brus. Har henne presse så mye juice som hun kan fra en sitron i et glass. La henne helle litt vann som vil være like mye til sitronsaft i glasset og bland i en teskje natron. Hun kan legge i litt sukker hvis hun ønsker å gjøre henne brus søt. Hennes blanding vil smake som en sitron brus. Forklar henne at på drikke bobler ble dannet av en kjemisk reaksjon mellom en syre, sitron og en base, natron.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com