Hva Body Function vil bli påvirket Etter Brain Surgery?

April 12

Hva Body Function vil bli påvirket Etter Brain Surgery?


Hjerne operasjoner er en ekstremt viktig prosedyre siden hjernen styrer alle kroppsfunksjoner og atferd. De vanligste tilhørende risiko er atferdsendringer, noen mindre og andre større.

tumor Location

Nøkkelen til å vite hva atferd en hjernekirurgi operasjon kan påvirke lettest bestemmes av det området som hjernen kirurgi er i. Operasjoner kan være i en rekke områder, blant annet hypofysen, noe som kan påvirke hormonelle endringer i frontallappen, som vanligvis endrer resonnement, stemninger og beslutningstaking.

kirurgi prosedyrer

Mange fremgangsmåter er årsak til uønskede bivirkninger. Som mange områder krever at kirurgen å manipulere vev, kan noen lagt press eller frakoblet vev forårsake uvanlige atferden endres.

epilepsi

En vanlig hjernekirurgi er for de med epilepsi. Formålet med denne operasjonen er å frembringe en endring i en spesiell oppførsel; nemlig epileptiske anfall. De som mottar denne operasjonen generelt går fra dusinvis av anfall per dag til bare et par anfall for resten av livet.

Depresjon

En vanlig uønsket bivirkning av de fleste hjerne operasjoner er depresjon, vanligvis varierer fra person til person. Dette er vanligvis forårsaket fra frontallappsfunksjoner operasjoner, et felles område for hjerne operasjoner.

Hukommelse

Operasjoner som ble utført i løpet av midten av det 20. århundre var spesielt utsatt for hukommelsestap som en bivirkning. Dette antas å ha vært fordi legene var mindre kunnskapsrik om hjernevev.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com