Hva er symptomene på gjær infeksjon?

May 20

En vaginal gjær infeksjon er en vanlig foreteelse blant kvinner, og er et resultat av et overskudd av Candida albicans, som er en sopp. Området rundt vulva og vagina er berørt av denne soppen. Over-the-counter medisiner er tilgjengelige for å behandle vaginal gjær infeksjoner, men noen kan kreve en mer intensiv medisin som en lege kan foreskrive.

rødhet

Candida albicans er en irriterende til vaginal området og på grunn av dette vil det trolig være rødhet og svie. Dette rødmet oppdateringen vises som et utslett, og vil noen ganger har humper på den.

kløe

Kløe av en gjær infeksjon kan være intens. En lege kan foreskrive en salve for å lindre dette symptomet. Kloring vaginal området vil forlate deg mer utsatt for smitte.

Burning ved vannlating

Fordi vaginal området er rød og for kritisert, vil en brennende smerte blir følt som urin passerer gjennom området. Noen kvinner holde tilbake urinering på grunn av ubehag som det bringer dem.

Smerter under samleie

I likhet med smerte følte ved vannlatning, kan samleie ytterligere irritere allerede betent vulva. Det er best å avstå fra samleie i løpet av denne tiden til gjær infeksjon har blitt kurert.

Utslipp

En gjær infeksjon er kjent for å utvise en utflod fra skjeden. Dette utslippet er vanligvis hvit i farge og tykk. Konsistensen av utslippet er lik som en cottage cheese utseende.

medisiner

De mest brukte medisiner for å behandle en gjær infeksjon er mikonazol og Diflucan. Mikonazol er en aktuell soppdrepende middel som er satt av applikatoren inn i vagina. Dette er gjort for et variert antall dager avhengig av alvorlighetsgraden av infeksjonen. Diflucan er en muntlig behandling for en gjær infeksjon. Din lege vil informere deg om medisiner som vil fungere best for din situasjon.

Forebygging

Det er flere ting du kan gjøre for å forebygge en gjær infeksjon som iført undertøy laget av en bomull materiale og unngå Douches og boblebad. Hvis klærne blir våte bør du endre dem så snart som mulig. Badestamper er heller ikke oppmuntret.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com