Hvordan å miste vekt mens du ammer etter fødselen

October 26
Hvordan å miste vekt mens du ammer etter fødselen

Etter å ha sett magen vokse i nesten 10 måneder, kan du være ivrige etter å miste baby vekt. Mens amming kan faktisk fremskynde vekttap, bør du ikke lage en konsentrert innsats for å kaste pounds i løpet av de to første månedene etter fødsel. De åtte uker etter at barnet er født er avgjørende for å etablere en melk forsyning, og slanking kan kompromittere din innsats, ifølge La Leche League International. Du kan forvente å tape 1,3 til 1,6 pounds per måned i de første fire til seks måneder. Etter det, kan vekttap bremse litt som din baby sykepleiere sjeldnere. Vær tålmodig og gi deg selv minst ni måneder for å miste den vekten du har oppnådd i løpet av svangerskapet.

Hold Nursing


Sittende i en gyngestol i timevis ammer barnet ditt kanskje ikke føles som arbeid, men ammer blasts så mye fett som en anstrengende gym rutine. Hvis du amme utelukkende - med ingen formel eller mat tilskudd - kan du brenne så mange som 500 kalorier om dagen. Amme babyen i minst seks måneder, og hvis det er mulig for deg og din lille en, utvide pleie forholdet til et år eller utover.

begynner å svette

Hvordan å miste vekt mens du ammer etter fødselen

I dagene umiddelbart etter levering, hvile og rekreasjon er din første prioritet. Når du har klarsignal fra fødselslege, men det er på tide å begynne å bevege seg. Hvis du hadde en ukomplisert, vaginal fødsel, kan du starte lett aerobic trening nesten umiddelbart. Sett barnet i vognen og gå en tur. Etter postpartum checkup, bør du være i stand til å gjenoppta hard trening, som løping, sykling eller svømming. Bruk en myk, bomull sports-BH for å hindre bryst irritasjon. Linje BH med pads for å fange melk lekkasje. Be partneren din om å se barnet, slik at du kan trene, eller finne et treningsstudio med barnepass. Øvelsen vil hjelpe deg å miste vekt trygt og håndtere stresset av å ha en nyfødt.

Spis nok

Når du er ivrig etter å kaste baby vekt, kan det være fristende å hoppe inn i kostholdet modus. Hvis du begrense din diett for mye, men risikerer du å påvirke melkeproduksjonen. "Hva kan man forvente" magasinet anbefaler et enkelt regnestykke å finne dine kaloribehov mens du ammer. Multipliser din pre-graviditet vekt ved 12 hvis du er stillesittende, 15 hvis du er moderat aktiv og 22 hvis du er veldig aktiv, og deretter legge 400 til 500 kalorier for sykepleie. For eksempel, en kvinne som øvelser i 30 til 60 minutter per dag og veide 135 pounds før graviditet ville trenge 135 ganger 15, pluss 500 kalorier - eller 2.525 kalorier per dag.

Eat Well

Hvordan å miste vekt mens du ammer etter fødselen

Hva du spiser er like viktig som hvor mye du spiser når du ammer. Babyen får næringsstoffer fra kosten gjennom morsmelk, så det er viktig å spise en godt balansert kosthold. Fokus på hele korn, frukt, grønnsaker, magre proteiner og magre meieriprodukter. Begrens inntaket av natrium, fett og sukker. Unngå diett planer som krever at du eliminere en matvaregruppe. Du og barnet ditt trenger et variert kosthold for god helse.

Tips

  • Bruk en behagelig sports-BH mens du trener fordi brystene er lier større og tyngre enn før du begynte å amme.
  • Dusj eller skyll brystene dine etter trening fordi den salte smaken av svette kan hindre barnet fra å spise.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com