Virkningene av Heavy alkohol på kroppen

April 26

Virkningene av Heavy alkohol på kroppen


Virkningene av tunge alkohol kan bli sett på i flere tidsrammer: tung forbruk ved en anledning, eller tunge forbruk over en periode på måneder eller år. Begge har negative effekter. Alkohol er høy i kalorier og blottet for ernæring, og det forstyrrer nesten alle sensoriske, fordøyelsessystemet, endokrine, og blodomløpet i kroppen.

Short-Term Effekter

Effekten av tung alkoholbruk ved en anledning, definert som overstadig drikking, avhenger av størrelsen og kjemisk toleranse for den som drikker og volumet av alkohol. Kortsiktige nedskrivninger inkluderer sløret tale, svimmelhet, oppkast, manglende evne til å kjøre bil, og dårlig dømmekraft. Tunge doser av alkohol føre til dehydrering og bakrus - hodepine, tørst og kvalme - neste morgen.

leverskader

Heavy alkoholforbruket er mest taxing på leveren. Leveren produserer enzymet dehydrogenase, som bryter ned alkohol i blodet som reiser til hjernen. Inntak av store mengder alkohol works leveren, som begynner å utvikle fatty innskudd. "Fettlever" er det første tegn på lever forverring i stordrikkere.

Hjerneskade

Alkoholforbruket påvirker kort- og langtidshukommelse. Det kan føre til "blackouts" av tidsbruk drikking og langsiktige blundere i hverdagen kognitiv hukommelse. Flere alvorlige hjernesykdommer som Wernicke-Korsakoff syndrom, i likhet med psykose, kan være ødeleggende for mange alkoholikere. Til slutt, men trolig viktigst, er utvikling av psykiske og fysiske avhengighet til alkohol.

andre komplikasjoner

I tillegg til lever og hjerne skade, kan alkoholen være en faktor i utviklingen av artritt, kreft, hjertesykdommer, føtalt alkoholsyndrom, hyperglykemi, hypoglycermia, underernæring, angst, depresjon, søvnløshet og fedme. Alkohol forstyrrer effektiviteten av kroppens immunsystem og svekker samlede generelle helse og styrke, noe som kan føre til inntrenging av andre plager.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com