Hvordan behandle forkjølelse

March 3

En kald, mens sjelden dødelig, kan være ganske elendig så lenge det varer ... og noen av dem ser ut til å vare og vare og vare. Selv om det egentlig er, som foreløpig, ingen reell kur for forkjølelse, er det visse ting du kan gjøre for å behandle en og gjøre deg til å føle litt mindre elendig. Hvis du ikke bryr seg for piller, og du bare ikke kan svelge en mer skje med hostesaft, som ikke koker opp en av disse smakfulle supper eller te fra hele verden? Les videre for å lære å behandle forkjølelse.

Bruksanvisning

1 Prøv noen Tom Yum. Dette Thai favoritt, laget med kyllingbuljong, kokosmelk, hvitløk, sitrongress og varme chili, er en mye spicier versjon enn bestemors kyllingsuppe (med mindre, selvfølgelig, din bestemor fra Thailand), men disse krydder kan hjelpe trenge det tåke i hodet og våkne opp de nummen smaksløkene.

2 Nyt en annen kyllingsuppe variant, denne gangen fra Filippinene. Den filippinske versjonen, kalt Tinola, er laget med grønn papaya sammen med løk, hvitløk, ingefær, chili og fiskesaus.

3 Slice opp noen chile paprika, hvitløk og løk, og stek dem i olivenolje og spise dem opp. Dette er en tradisjonell kald middel fra De forente arabiske emirater. I Marokko kurere de forkjølelse med en omelett laget med hvitløk, sort pepper og oliven.

4 Åpne en krukke av kimchi for en klassisk koreansk kald middel. Grønn te med sitron er også brukt for forkjølelse i Korea.

5 nippe litt te laget av knust ingefær yret med sukker i kokende vann i 30 minutter. Denne kinesiske folk rette vil bidra til å forbedre sirkulasjonen, samt tømme hodet. I Mexico er et medisinsk te laget av honning, sitron og kanel.

6 Kok litt gurkemeie i melk med litt sukker for en pakistansk folkemedisin, smakstilsetning det med litt ghee (klaret smør) hvis ønskelig. Smør (eller lam fett) er også brukt i en drikk laget av varm melk blandet med honning som er et populært kaldt middel i Usbekistan.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com