Instruksjoner om Ear Candling

February 21

Instruksjoner om Ear Candling


Dersom du nylig har hatt en forkjølelse eller influensa, og du fremdeles føler deg kvalm, kan øret candling hjelpe deg å fjerne overflødig rester fra kroppen din. Ifølge naturlig healer Cheryl Ashby, forfatter av "A Brief History of Ear Candling," øre candling ble referert av gamle egypterne over 2500 år siden, og sannsynligvis kom med temmingen av honningbien. Til denne dag bivoks brukes i mange øret lys, men noen er også laget med mat-grade parafin.

Grunnleggende øret candling

Når en venn eller partner lyser toppen av øret stearinlys i brann, skaper flammen en lett sug gjennom en prosess som kalles konveksjon. Som ilden varmer opp, er varm luft trekkes oppover gjennom lyset, forsiktig trekke mykere ørevoks og rusk ut av øregangen og inn i tuppen av stearinlys.

før Candling

Du trenger en assistent for denne prosessen. Plasser en papptallerken innpakket i aluminiumsfolie rundt øret stearinlys --- skjære et lite hull i midten av platen, slik at spissen av øret stearinlys passer gjennom tett. Pakk en tung håndkle eller noe brannsikre rundt skuldrene og andre områder i nærheten av platen, i tilfelle biter av den flammende øre stearinlys falle på deg.

Legg deg ned på et flatt underlag, for eksempel en sofa eller seng og legger hodet på sin side på en pute. Øret som du vil stearinlys først skal vende oppover, parallelt med bakken. Plasser den smale tuppen av øret stearinlys i øret uten å tenne den. Har din assistent kuttet tuppen av stearinlys med saks slik at den sitter godt. Dette vil sikre en god sugevirkning.

under Candling

Har din assistent tenne den brede toppen av stearinlys, og holde lyset på plass under øret candling. Sørg for å holde øret som parallelt med bakken som mulig for å hindre flammende deler av lyset fra slippe på gulvet eller bort fra platen. Du kan føle en svak suge eller høre popping og sprakende lyder som øret stearinlys fungerer. Dette bør imidlertid ikke være ubehagelig, og det er viktig å holde hodet fortsatt.

Assistenten bør kutte toppen av lyset ned litt hvis det viser seg at asken er curling inn i lyset, da dette kan blokkere sugeeffekt. Øret flammen kan være fra 2 til 6 inches høy i henhold til helhetlige Health Solutions. Øret stearinlys bør slokket ut når den har brent ned til 4 inches i lengde. Sett flammen ut ved å plassere den i en bolle med vann.

etter Candling

For å se på vrakgodset som ble trukket ut av øret, klipp restene av øret stearinlys vertikalt. Gjenta candling prosess totalt fire ganger (to for hvert øre) i denne sesjonen. Rens deg ørene med glycerin følgende øret candling for å fjerne eventuelle rester. Bruk bomull i ørene for å beskytte dem mot vind og skitt i 24 timer eller så før det indre øret strøk seg med ny voks. Ifølge EarCandling.com, bør du gjenta prosessen minst to ganger per år, eller når du føler symptomer på en møtende forkjølelse eller influensa.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com