Fakta om Hikke

July 31

Fakta om Hikke


Når membranen blir irritert, reagerer den ved rykker ned, noe som fører til en person til å suge inn luft ufrivillig. Når denne uventede luft treffer stemmen boksen, fører det til at lyden vi hører kjent som hikke. Hikke er en av kroppens mest irriterende reaksjoner ennå er det mange interessante fakta om hikke som du kanskje ikke kjenner.

vanlige navn

En hikke er også referert til som en diafragma krampe eller singultus. I gammelengelsk dager, ble en hikke kalt en yox, hickot eller hikke.

årsaker

Hikke kan være forårsaket av mange ting, inkludert å spise krydret mat, spise eller drikke for fort, stress eller ler for mye.

lengste Hiccup

Den lengste hikke rekord innehas av Charles Osborne av Anthon, Iowa som opplevde en hikke anfall som varte 1922-1990.

foster~~POS=TRUNC Hikke

En gravid kvinne kan ofte oppleve rytmiske rykk i magen hennes når hun er gravid. Dette skjer når fosteret i magen hennes får hikke. Foster hikke ble først lagt merke til på ultralyd i 1899.

vanlige Cures

Det er mange forskjellige måter å kurere hikke. Prøv å spise en skje med tørr granulert sukker eller honning, dra på tungen eller svelge tørt brød for å lindre hikke. Hvis disse ikke fungerer, kan du prøve den gamle mote kurer av å holde pusten, drikker et glass vann sakte eller har en venn skremme deg.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com