Hva er suksess for ICSI behandling?

December 26
Hva er suksess for ICSI behandling?

Etter måneder med å prøve å bli gravid, kan en diagnose av ufruktbarhet være stressende for menn og kvinner som håper å få barn. Heldigvis, mange behandlinger og prosedyrer er tilgjengelig som kan hjelpe infertile par bli gravid. Intracytoplasmatisk spermieinjeksjon (ICSI) er en prosedyre som kan hjelpe noen infertile par gravid.

Prosedyre

Intracytoplasmatisk spermieinjeksjon er en valgfri prosedyre som kan gjøres i løpet av in vitro fertilisering (IVF). Den normale prosessen med in vitro fertilisering omfatter flere trinn. Først blir egg kirurgisk hentes fra en kvinnelig eggstokker. Da eggene er blandet med mange sperm og observert for befruktning og sunn vekst. Det siste trinnet i IVF er implantasjon av det befruktede egget inn i kvinnens livmor. For par som bruker ICSI, tar en spesialisert prosedyre sted under befruktning der en enkelt sædcelle direkte inn et egg ved hjelp av en svært liten nål.

Henting av Sperm

Noen menn produserer nok sunt, mobil sperm i sin sæd som skal brukes for ICSI. Andre, som produserer ingen sædceller eller en svært lav sædkvalitet, kan ha behov for å ha sin sperm kirurgisk hentet for ICSI. Faktisk er ICSI en av få fruktbarhet behandlinger som kan hjelpe menn har barn når de ikke produserer noen sædceller i sin ejakulere. Menn som har hatt en vasektomi kan dra nytte av ICSI, som sperm kan være kirurgisk hentet fra testiklene eller bitestiklene for prosedyren.

Totalt Suksess priser

Satsen for befruktning av ICSI er ganske høy. The American Society of Reproductive Medicine rapporterer at ICSI kan resultere i en befruktning på 50 til 80 prosent. Imidlertid kan et egg befruktes ennå ikke resultere i en graviditet. Fødselsrater av ICSI er sammenlignbare med fødselsrater standard IVF. I 2007 IVF suksess priser som resulterer i levende fødsler varierte fra 12 prosent for kvinner over 40 til 30 prosent for kvinner under 35. Yngre kvinner er mer sannsynlig å bli gravid med ICSI og IVF. Som med de fleste fruktbarhet prosedyrer, er sjansen for å bli gravid reduseres med alderen.

Suksess priser med Kirurgisk Hentet Sperm

Når spermier er kirurgisk hentes for anvendelse ved ICSI, vil 45-75 prosent av sperm injeksjoner resultere i et befruktet egg. Om lag 26 til 57 prosent av par som bruker ICSI med kirurgisk hentet sperm vil oppnå graviditet, og 18-54 prosent av par skal føde en baby. The American Urological Association anslår at de fleste par vil bli gravid med kirurgisk hentet sperm om lag 30 til 40 prosent av tiden. Omtrent 25 til 30 prosent av disse parene skal føde babyer.

mannlig infertilitet

Intracytoplasmatisk spermieinjeksjon kan hjelpe menn øke deres fruktbarhet, selv om de har et lavt antall sædceller eller dårlig sperm mobilitet. Bare én sperm er nødvendig for ICSI, noe som gjør denne prosedyren et flott alternativ for menn med lav sperm teller. For menn som har hatt en vasektomi, ICSI med kirurgisk sperm utvinning gir en mulighet til å få barn igjen, uten en vasektomi reversering. En informert diskusjon med reproduktive ekspert kan hjelpe deg med å gjøre vedtak som vil fungere best for deg og din familie.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com