Slik skjuler en Skoliose Brace

July 12

Skoliose er en tilstand der sidekurver finnes i ryggsøylen. Det er vanligvis oppdaget i barndommen eller tenårene. En spenne er en vanlig behandling for skoliose. Seler er vanligvis laget av plast, og vanligvis er slitt fra like under armhulene til hoftene. Noen typer bukseseler har også en halsring holdes på plass av vertikale barer.

Bruksanvisning

1 Få noen tank topper. Det kan hjelpe å ha en over brace for å dekke det, med en annen på toppen. Du kan også bære tank tops under lavt kutt klær.

2 Kontroller at klærne ikke er for stramt. Du trenger ikke å bære posete klær, men spenne vil vise gjennom trange klær.

3 Se etter butikker som vil skreddersy klær gratis. Det kan være vanskelig å finne klær, spesielt bukser som passer rundt livet uten å måtte endres.

4 Finn baby doll topper. Baby Doll topper er montert under bysten og løs i midjen, flott for flyter over spenne.

5 Bli vant til å kjøpe en større størrelse enn du kanskje har kjøpt før spenne. Husk at klær av bomull kan krympe.

6 Kjøp snor eller strikk midje bukser. Hvis du ønsker å bære jeans, kjøpe løstsittende seg eller fødselspermisjon bukser i din størrelse som vil passe rundt midjen din. Eksperimenter med jeans under støtten. Noen mennesker finner dette ubehagelig.

Hint

  • Hvis du er foreskrevet en spenne, ikke prøv for hardt å skjule det for alle. Vennene dine trenger å vite om det, slik at de kan gi deg den støtten du trenger. Selv fremmede vil mest sannsynlig være interessert i å lære mer om skoliose, ikke bare stirrer på din spenne.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com