Fordeler med hvitløk for menn

March 30
Fordeler med hvitløk for menn

Du vet hvitløk som en illeluktende, men smakfull tillegg til mange matretter. Men hvitløken er fullpakket med potensielle helsemessige fordeler på grunn av deres naturlige fytokjemikalier som kan ha positive effekter på kroppen. Selv om urten kan være et nyttig supplement for begge kjønn, kan det være spesielt nyttig for menn som har risiko for visse kroniske lidelser, inkludert hjerte-og karsykdommer og prostata problemer.

kardiovaskulære fordeler

Flere forbindelser i hvitløk er antioksidanter som hjelper kroppen å kvitte seg med ustabile molekyler som kalles frie radikaler som dannes under fordøyelsen eller etter eksponering for giftstoffer. Frie radikaler kan øke risikoen for åreforkalkning, eller åreforkalkning, som over tid kan bidra til koronarsykdom, et problem American Heart Association sier er spesielt utbredt i menn over 45. En 2010 gjennomgang publisert i "Current Pharmaceutical Design" som undersøkte funn fra 53 kliniske studier med ulike urtemedisiner funnet at inntak av hvitløk kan bidra til å senke kolesterolet. Høyt kolesterolnivå kan også bidra til aterosklerose og koronarsykdom. Eksperter ved University of Maryland Medical Center oppmerksom på at hvitløk har også blodfortynnende egenskaper som langsom dannelse av blodpropper, potensielt hjelpe lavere risiko for hjerneslag og andre sirkulasjonsproblemer.

Anti-Cancer Egenskaper

Memorial Sloan-Kettering Cancer Center rapporterer at forbindelsene i hvitløk kan ha betydelige anti-kreft egenskaper, hjelper beskytte deg mot noen typer kreft, inkludert mage, tykktarm og prostata. En studie publisert i november 2002 utgaven av "Journal of the National Cancer Institute" inkludert fag med og uten diagnostiserte tilfeller av prostatakreft, og fant at inntak av hvitløk var assosiert med en betydelig lavere risiko for å utvikle sykdommen. Disse resultatene er lovende, men studier som identifiserer en direkte kobling mellom forbindelser i hvitløk og beskyttelse mot prostatakreft er fortsatt nødvendig for å bekrefte denne fordelen.

immune Booster

Hvitløk forbindelser kan ha positive effekter på immunforsvaret, hjelper du avverge eller komme raskere til sykdom. En studie publisert i 2001 utgaven av "Advances in Therapy" som inkluderte 46 friske forsøkspersoner som tok en hvitløk supplement eller placebo fant at de som spiste hvitløk hadde mindre sannsynlighet for å utvikle forkjølelse, og hvis de gjorde, var i stand til å utvinne mer raskere enn de i placebogruppen. Memorial Sloan-Kettering eksperter sier hvitløk forbindelser er naturlig antibiotika som kan støtte immunforsvaret ved å stimulere celler som kalles T-lymfocytter og makrofager til å øke i antall og blir mer aktive, og hjelpe dem bekjempe potensielt skadelige patogener.

hvitløk kosttilskudd

Du kan øke inntaket av sunne hvitløk forbindelser ved å konsumere fersk, knust hvitløk regelmessig eller ved å ta hvitløk kosttilskudd. Disse er tilgjengelige som pulveriserte preparater av tørket hvitløk eller som eldre, luktfri hvitløk ekstrakt, enten i kapsler eller piller. Hvitløk kosttilskudd er generelt ansett som trygt, selv om enkelte produkter kan forårsake oppblåsthet eller mage opprørt. Hvitløk kan samhandle med visse medisiner, inkludert blod-tynner, anti-virus medisiner eller andre reseptbelagte legemidler. Før du tar hvitløk, diskutere bruken som en urte supplement med legen din for å avgjøre om det kan være nyttig for deg.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com