Slik detox Syrer fra kroppen

April 15

Kroppen har en naturlig pH-balanse. PH-skalaen i seg selv er et nummersystem som går fra 0 til 14. Ideen er å få pH sted rundt 7. Dette er ikke alltid en enkel oppgave, gitt dårlige kostvaner, dårlig helse vaner og blir utsatt for forurensing i luften vi puster. Med disse variabler som er involvert, blir det oppdraget av mange menn og kvinner til å gifte disse syrer fra kroppen.

Bruksanvisning

1 Få pH-strips. Dette er strimler som du bruker til å sjekke pH-nivåer. De kan brukes sammen med urin eller spytt. Sjekk pH daglig for å overvåke hvor sur eller basisk du er. Jo mer gul stripe er, jo mer syrlig du er. Tanken er for strimmelen å være grønn, noe som ville indikere alkalitet.

2 Slutte å spise sure matvarer. Ween ut matvarer som forårsaker sur buildup i kroppen - frityrstekte matvarer, svært bearbeidet mat, raffinerte karbohydrater, brus, kaffe, øl, vin og godteri. Også unngå tunge kremer, oster og sauser.

3 Spis alkaliske matvarer. Noen eksempler på alkaliske matvarer er frisk frukt og grønnsaker, gjæret tofu, grønnsaker, rosenkål, eple cider eddik og ulike urter. Inkorporere så mange av disse matvarene i kostholdet ditt som du kan. Pass også på å holde forberedelsene så ren som mulig. Unngå å koke dem med tunge mengder smør og olje.

4 Drikk mye vann. Ifølge Food and Nutrition Board, bør kvinner få ca 2,7 liter total vann daglig, og menn bør få ca 3,7 liter. Vann hjelper til å skylle kroppen av urenheter og giftstoffer. For å gjøre det enda mer effektivt, legger sitron, lime eller agurk skiver. Disse er høy i alkalitet.

5 Sweat det ut. Overdreven svetting kan bidra til å trekke surhet skjema kroppen. Gå til et dampbad, badstue eller selv delta hot yoga klasser. Bare sørg for å bo godt hydrert før, under og etter.

6 Gjør en faktisk detox. Dette er et system der du tar visse vitaminer og mineraler, spise ren mat og drikke mye vann for å detox systemet. De kan kjøpes i sett og kan finnes på helsekostbutikker. Gjør en detox bidrar til å fremme de lever, nyrer og lymfesystemet å skylle urenheter fra kroppen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com