Tips om hvordan å bli gravid Fast

August 20

Innbydende en baby inn i et hjem ofte gjør et par føler seg mer komplett. Dessverre, noen par prøver i årevis for å bli gravid, bare for å ende opp bittert skuffet. Heldigvis kan unnfangelse være lettere hvis noen tips blir fulgt om overvåking, kosthold, samleie, og helse.

slimet i livmorhalsen

Overvåk slimet i livmorhalsen. Konsistensen av slimet i livmorhalsen kan signalisere når du er mest fruktbar. Vanligvis er en kvinne anses å være på sitt beste fruktbarhetsnivået når livmorhalsen er klart og eggehvite konsistens. Dette er fordi denne konsistens tendens til å oppstå rundt eggløsning, og fordi det er lettere for sædcellene å svømme gjennom.

Eggløsning og Charting

Tidspunktet for når egg og sperm kommer sammen må være akkurat riktig for at befruktning skal skje. Den beste tiden å ha sex for å bli gravid er i de fem dagene før eggløsning. Kartlegging av menstruasjonssyklusen og basal kroppstemperatur over flere måneder vil gi et par en idé om når eggløsningen er sannsynlig å være forekommende. Når eggløsningen er nærmer seg, er det ikke nødvendig å ha sex ekstremt ofte, som sperm kan leve i opp til 5 dager, ifølge Mayo Clinic. Når sex skjer, sørg for at det er stress gratis, som hormoner fra stresset faktisk kan påvirke om eggløsningen faktisk skjer til forventet tid. Pass på at dette er en morsom tid for deg og din partner, ikke en oppgave.

stoffer

Grøft stoffer. Forbruk av alkohol eller narkotika mens du prøver å bli gravid i stor grad øker sjansene for at kroppen ikke vil være frisk nok til å støtte befruktning eller opprettholde en graviditet. Det øker også sjansene for fødselsskader eller forhold som føtalt alkoholsyndrom. Husk at alt som går inn i kroppen din også går inn i kroppen til fosteret.

smøremidler

Kvitte seg med smøremidler. Selv om over-the-counter smøremidler brukes under samleie kan være nyttig i form av glede, de ofte er av en konsistens eller kjemisk art som ikke bidrar til helse eller mobilitet av sperm. Hvis du må bruke et naturlig smøremiddel som olivenolje i stedet som ikke er kjemisk basert, og som ikke er så tykk.

legebesøk

Få deg og din partner til legen. Noen medisinske tilstander kan gjøre det vanskeligere eller utrygt å bli gravid, slik som en seksuelt overførbar sykdom. Legen din kan også fortelle deg og din partner hvis noen av dere har noen problemer med fruktbarheten, for eksempel en vaginal pH som dreper sperm, eller lav sædkvalitet.

alternative behandlinger

Ta fertilitetsbehandling eller prøve alternative unnfangelse metoder. Selv om mange par ønsker å bli gravid helt naturlig, det er tider når dette bare er ikke mulig (ofte på grunn av medisinske problemer). Fruktbarhet medisiner kan regulere eggløsning eller øke antall levedyktige egg utgitt, mens metoder som in-vitro fertilisering kan hjelpe ved å implantere et befruktet egg som er kjent for å være levedyktig.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com