Metoder for rengjøring av tenner

April 11

Metoder for rengjøring av tenner


Vi ønsker alle rene tenner. Allerede før første tannbørsten ble gjort, folk fant kreative måter å friske pust og rene tenner. Den første tannbørsten ble oppfunnet rundt 15-tallet, og ble laget av en bambus pinne og Siberian villsvin hår. Det finnes flere metoder for å rense tennene og noen av dem er bedre enn ingen i det hele tatt.

Tradisjonell

Den mest vanlige måten å rense tenner er å anvende en fluor tannkrem og en tannbørste. Bare våt tannbørste, bruke en ert størrelse mengde tannkrem på børstehårene og mykt skrubbe tennene i en sirkulær bevegelse. Ikke svelge tannkrem; i stedet, spytte den i vasken og vaske det bort. Bruke tanntråd for å få plakk og tannsten av tennene. Spytte i vasken og skyll med vann eller munnvann, i henhold til instruksjonene på flasken.

På fly

Etter et måltid eller snack, er det viktig å rengjøre tennene. En enkel og effektiv måte for å oppnå rene tenner er ved å tygge en stokk med sukkerfri tyggegummi. Tannkjøtt trekker matre løs fra tennene og tannkjøttet, og etterlater tennene tilstrekkelig rene til neste tradisjonelle børsting. En annen nyttig verktøy for å få maten ut av tennene er en tannpirker. Bruk den som floss å fjerne store matrester fra mellom tennene og langs tannkjøttet.

Grunding rengjøring

Børsting bør gjøres minst to ganger om dagen og tanntråd er foreslått minst en gang om dagen for å opprettholde sunne tenner og tannkjøtt. Et annet forslag for de som ønsker frisk pust og rene tenner er å skylle med en muntlig antiseptisk. Dette dreper skadelige bakterier som børsting ikke kan og friske pust også.

Hvert halvår

Som en tommelfingerregel, de fleste tannleger anbefaler en dental checkup og rengjøring hver sjette måned. Dette sikrer at ingen problemer oppstår i munnen og er en tid for tannpleier å rengjøre du tenner. Den seks måneders checkup er ikke et alternativ til rengjøring og tanntråd tennene daglig. Det er en spesiell tid for å sikre tannhelse.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com