Ulike måter å fjerne røde årer & amp; Mørke flekker fra ansiktet

July 3
Ulike måter å fjerne røde årer & amp; Mørke flekker fra ansiktet

Oversikt

Hvis du lider av skjemmende misfarging på nese, kinn og panne, er det en rekke årsaker til røde årer og mørke flekker i ansiktet. Men disse tegn på aldring ikke trenger å være permanent. Enten du skal fjerne lesjonene dannet av store blodkar eller brune flekker, er det best å undersøke de sikreste måtene å fjerne disse hud blemishes før du gjennomgår noen behandlinger for å hjelpe slå tilbake hendene på tid.

laser

Lasere kan fjerne små ødelagte blodkar som forårsaker røde årer i ansiktet samt brune pigmentflekker, fregner og andre mørke flekker. Chicago plastisk kirurg Dr. Jeffrey Melton melder at en liten håndholdt verktøy avgir lys bjelker over de berørte områdene som ødelegger misfargede cellene i ansiktet. De mørke brune eller røde flekker absorberer lyset og brytes ned, slik at friske celler på plass for å vokse tilbake. Det er noen risiko forbundet med laser behandlinger. Noen mennesker opplever mild hevelse eller rødhet som vanligvis forsvinner i løpet av 24 timer. Behandlingen gis uten bedøvelse fordi det er smertefri.

sclerotherapy

Selv sclerotherapy krever flere besøk for å fjerne røde edderkopp årer i ansiktet, leger ved American Academy of Dermatology rapporterer at den har en 80 til 90 prosent suksessrate, forårsaker misfarging å falme over en periode på et par måneder. En oppløsning av natriumklorid injiseres direkte inn i området, forårsaker den til å svelle. Som blod strømmer til helbrede området, nye hudceller erstatte misfargede celler. Vanligvis er et mildt beroligende eksempel lidokain blandet med løsningen til nummen området. Bivirkninger av behandlingen inkluderer svie på injeksjonsstedet, muskelkramper eller hevet røde nupper.

electrodesiccation

Electrodesiccation primært brukes på mørke flekker, ofte for å fjerne føflekker og andre steder som er noen ganger forbundet med melanom. Prosedyren innebærer å sette inn en elektrisk impuls over stedet og drepe de berørte hudceller. Det er en slank blad forbundet med verktøyet som brukes til å skjære ut den tørkede huden. En lokal bedøvelse noen ganger brukes hvis flekken er stor. Electrodesiccation utføres på poliklinisk basis, og pasientene blir sagt opp etter omtrent en time eller to. Forsikringsselskaper dekker ofte prosedyren når det er fare for kreft i flekkene. Bivirkninger inkluderer et arr som helbreder over tid fordi snittet er så liten. Pasienter føler ofte en kløe etter inngrepet.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com