Hvordan Avbryt CareFirst Shield

September 18

Hvordan Avbryt CareFirst Shield


Blå Kors Blue Shield er en landsdekkende leverandør av helseforsikring for enkeltpersoner og familier. Av de dusinvis av plantyper og retningslinjer som tilbys av Blå Kors Blue Shield, er Care Først en av dem. Hvis du har en Care First politikk med Blå Kors og ønsker å avbryte den, må du ta kontakt med Blå Kors Blue Shield direkte. Når du har avsluttet din forsikring kan du ikke lenger bruke det, med øyeblikkelig virkning. Skulle du avbestille din politikken før å få en ny politikk og krever medisinske tjenester i løpet av den tiden du vil møte store medisinske regninger.

Bruksanvisning

1 Ring Blå Kors Blue Shield ved hjelp av telefonnummeret som er oppført på baksiden av din helsetrygdkort. For å avbestille din helseforsikring må du snakke med en Blue Cross Blue Shield kundebehandler.

2 Skriv inn ditt medlemsnummer - oppført på helsetrygdkort - og Social Security Number og fødselsdato på den primære politikk holderen. Lytt til de automatiserte instruksjonene og gjøre de valgene som gjelder for dine behov.

3 Forklar til Blue Cross Blue Shield kundebehandler som du ønsker å avbestille din politikk. Du må oppgi og bekrefte din personlige informasjon. Kundeservice representant vil da gi deg en uttalelse og et faksnummer; du trenger å skrive ned det du ønsker å avbestille din politikk, signere det, dato det og fakse det til nummeret som er oppgitt. Inntil Blå Kors 'Care First program mottar faksen bekrefter ønske om å kansellere din politikk, vil politikken ikke bli kansellert.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com