Terapi ideer for barn med autisme

May 31

Autisme er en tilstand som gjør kommunikasjon og empati vanskelig. Noen mennesker med autisme aldri lære å snakke og tilbringe sitt liv i sin egen verden. Mange andre lære å operere i verden og leve normale liv. Den vanskeligste tiden for de fleste autistiske mennesker er deres barndom. Behandling av barn med autisme er en av de viktigste aspektene ved behandling av denne sykdommen og gjør et normalt liv mulig.

Floortime

En av de store problemene i å undervise autistiske barn er frustrasjon. Mange som prøver å lære autistiske barn forvent for mye ut av dem, og blir frustrert når de ikke kan nå overlegent fastsatte mål. De prøver å presse barna for langt, og dette kan faktisk sette en autistisk barn tilbake. Mer enn noen andre barn, trenger en autistisk barn til å lære i sitt eget tempo. Dr. Stanley Greenspan, en barnepsykiater, har utviklet en terapimetode som kalles Floortime. I denne behandlingen, den voksne forholder seg til autistiske barn på hans eller hennes nivå, med fokus på styrkene til barnet og bruke disse styrkene som byggesteiner for å lære. Greenspan definerer seks trinn hvert barn må ta for å vokse emosjonelt og intellektuelt: selvregulering og interesse i verden; fortrolighet; to-veis kommunikasjon; komplekse kommunikasjon; følelsesmessige ideer; og emosjonelle tenkning. Autistiske barn sliter med å komme videre i disse områdene. De voksne som deltar i denne behandlingen, vanligvis foreldrene og en terapeut, bør få på gulvet og engasjere barnet i aktiviteter han eller hun liker, og på barnets nivå. Ikke legg til nye aktiviteter til deres diett med mindre de uttrykker interesse. Snakke og samhandle på et nivå de kan forstå. Hvis de bruker ett ord setninger, bruker ett ord setninger. Hvis barnet ikke snakker, men bruker fysisk kontakt til å kommunisere, gjøre det samme. Endre din samhandling med dem som de endre typen interaksjoner. Hvis de flytter til komplekse setninger og tanker, bør du gjøre det samme. Denne terapien garanterer ikke at et barn vil plutselig brast ut og være en normal, pratsom, og empatiske barn. Mange autistiske barn vil aldri komme til det nivået. Imidlertid kan Floortime terapi hjelpe dem til å nå sitt fulle potensial i et trygt og pleie miljø.

PECS

Mange autistiske barn vil aldri lære å snakke. Men de vil fortsatt ha ønsker og behov, og bør ha en måte å kommunisere. PECS er en kommunikasjon terapi for barn som ikke kan snakke. PECS lærer barn å kommunisere ved hjelp av bilder. Disse bildene vil bli trykket på kortene for barnet. Barnet vil holde opp hva kortet kommuniserer hans eller hennes behov eller ønske. Du kan være i stand til å lære barnet hva de kortene du gjør mener, eller barnet kan overdra sin egen mening til kortet. Uansett betydning, har det å være konsekvent. Barnet bør læres opp til å bruke kortene på en måte som kommuniserer et ønske om riktig hver gang. Denne prosessen kan gjøres hjemme, men det kan være vanskelig. Pyramid Products er et selskap som vil bidra til å flytte pleieren og autistiske barn gjennom prosessen. De bestemmer seg for hva bildene vil motivere barnet; lage kortene til å representere disse bildene; og deretter gå gjennom en langsom, jevn prosess med å lære barnet hva hvert kort betyr. Denne prosessen innebærer å vise barnet kortet og deretter overlate ham eller henne objektet kortet representerer over og over før barnet kan vise riktig kort. Denne fremgangsmåte kan gi et ikke-talende barn til å kommunisere på en enkel måte. Nye ord og bilder kan bli introdusert til barnet ved en lav hastighet, og barnet kan selv lære enkle setninger med PECS.

Sensorisk Integrasjon Room

En sensorisk integrasjon rom er et rom som er designet for å stimulere alle sansene i en autistisk barn. Denne terapien er bygget på teorien om at barn med autisme har en vanskelig tid å bearbeide informasjon fra sine sanser. Folk som ikke lider av autisme kan lytte til musikk mens du leser med lite problemer. Mennesker med autisme er lettere distrahert av motstridende sanser og dette fører til en vanskeligheter med kommunikasjon. Det fører dem til å oppføre seg upassende i respons på ulike typer stimulering. Den Sensoryh Integrasjon Room vil hjelpe lære barn hvordan de skal forholde seg til stimulering kommer gjennom sine sanser og hvordan de skal reagere. Dette rommet skal være utformet for å være morsomt, slik at barnet ikke føler seg som om han eller hun er å lære eller arbeider. En terapeut eller forelder bør leke med barnet og nøye styre ham eller henne gjennom hver del av rommet. Hver forstand skal aktiveres. For eksempel spille av musikk og la barnet dans. La dem treffe svingende baller og spin på en stol. Gå på en balanse bjelke og gjennomgå gjennom tunneler integrerer bevegelse, hånd-øye-koordinasjon og bevegelse. Den voksne skal veilede barn gjennom hver øvelse på en hensiktsmessig måte, og hjelpe dem til å oppleve disse følelsene på en måte som interesserer dem. Som de lære å reagere på sine sanser og hvordan de skal håndtere sine følelser, kan de begynne å kommunisere mer effektivt.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com