Hvordan fikse Metal på fortennene

June 12

Metal på fortennene, vanligvis i form av amalgamfyllinger, kan tiltrekke seg uønsket oppmerksomhet. Generelt sett er metall bedre egnet for områder i munnen som er skjult, slik som jeksler på baksiden av munnen. Hvite fyllinger, kjent som komposittfyllinger, matche fargen på tennene dine. Per American Dental Association, er komposittfyllinger brukes til å øke kosmetisk utseende. Hvis det gjøres riktig, bør det sammensatte fylling matche tennene og være nesten usynlig. Fikse metall på fortennene vil kreve en tannlege for å fjerne metall og erstatte den med ikke-metalliske materialer. I en verden av tannlegen, er dette en enkel og vanlig prosedyre.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

1 Hvis du har dental forsikring, ta kontakt med ditt forsikringsselskap. Hvis det ikke er noen medisinsk grunn for å feste metall på fortennene, de fleste forsikringsselskaper vil ikke betale for det med mindre du har dekning for kosmetisk eller Restorative tannlegen. Diskuter fordeler med en representant på forsikringsselskapet.

2 Gjør en avtale med en tannlege. Hvis du har en vanlig tannlege, gjøre avtale med ham. Selv om dette kan anses kosmetisk tannbehandling, trenger du ikke å se en tannlege som spesialiserer seg på den form for tannbehandling.

3 Skaff en full munn undersøkelse, inkludert røntgenbilder, på din tannlege avtale. X-stråler er integrert og en del av en standard undersøkelse. De vil vise tilstanden på tennene, noe som er viktig når man skal avgjøre om de er i god nok stand til å fylle erstatning.

4 Skaff behandlingsplanen fra tannlegen din. Dette vil liste nøyaktig hva som må gjøres for å løse metall på fortennene. Ideelt sett vil tannlegen kunne erstatte metall fyllinger med tannfarget seg. Behandlingen plan vil dekke eksakte prosedyrer som må gjøres, samt kostnadene. På den tiden, vil tannlegen diskutere hvor mange avtaler vil være nødvendig for å fullføre prosedyrene

5 Gå til tannlegetimene. Tannlegen vil erstatte metall fyllinger på fortennene med komposittfyllinger på den tiden. Hvis hun finner en annen prosedyre er nødvendig, få den anbefalte framgangsmåten i stedet.

Hint

  • Hvis du er usikker på anbefalinger fra tannlegen din, få en ny mening.
  • Følg alle instruksjonene fra tannlegen din for ikke å skade fortennene.
  • Hvis tennene er forfalt eller ustabil på noen måte, kan tannlegen trenger å krone tennene i stedet.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com