Medisinsk forsikring planer for barn

April 29

Medisinsk forsikring planer for barn


Anslagsvis 7 millioner barn er uten helseforsikring i USA, noe som begrenser kvaliteten på medisinsk behandling de kan få hele barndommen. Hvis barnet ditt er uforsikret, kan han kvalifisere for gratis eller rimelige helseforsikring gjennom statsfinansierte ordninger, eller du kan være i stand til å legge barnet ditt til din arbeidsgivers helseforsikring group policy. Uavhengig av kilden til ditt barns helse forsikring, amerikanske helselover garantere at barnet vil ha tilgang til gratis forebyggende omsorg gjennom forsikringsselskapet, og at forsikringsselskapet vil ikke nekte barnet helseforsikring på grunn av en pre-eksisterende medisinsk tilstand.

offentlig Forsikring

Statlige og føderale myndigheter har millioner av barn tilgang til offentlig finansiert offentlig forsikring. For å kvalifisere må din inntekt faller under den maksimale inntekten lov, en retningslinje som varierer stat etter stat. For eksempel, hvis familiens inntekt er mindre enn 133 prosent av den føderale fattigdomsgrensen, kan barna kvalifisere for Medicaid, som betaler for 100 prosent av ditt barns medisinske behov uten co-betaler kreves. Hvis du gjør for mye for Medicaid, barnet kan kvalifisere for Barnas Health Insurance Program eller CHIP. Inntektsrammer for CHIP varierer fra staten også, men noen stater aksepterer barn i CHIP fra husholdninger med inntekt på opp til 400 prosent av den føderale fattigdomsgrensen. Mens CHIP gir omfattende fordeler, kan det hende du må betale en månedlig eller årlig premie, samt en liten co-pay for lege og akuttmottaket besøk.

arbeidsgiver Forsikring

Hvis du har helseforsikring gjennom arbeidsgiver, kan du legge barnet ditt til din helse plan. Mens selskapet ikke kan bidra til premiene for dine pårørende, prisen du betaler for forsikring gjennom en gruppe plan er ofte lavere enn satsene for private helseforsikringer. Du må kanskje vente til arbeidsgivers åpen påmelding periode å legge barn til planen med mindre forsikringsselskapet godtar pårørende året rundt. Hvis du opplever fødselen av en ny baby, men har du 30 dager etter fødselen for å legge barnet til din forsikring uten å måtte vente til åpen påmelding.

Privatforsikringer

Hvis du ikke kvalifiserer for statlig støttet forsikring og ikke har tilgang til en arbeidsgivers gruppe plan, kan du kjøpe en individuell privat helsepolitikk. Selv om du kan bruke mer for en privat forsikring plan for dine barn, passering av The Affordable Care Act forbyr enhver helseforsikring selskapet fra å nekte dekning til barnet på grunn av en pre-eksisterende helsetilstand. Dessverre, passering av loven forårsaket mange assurandører å slutte å tilby barne bare politikk, som betyr at du kan ha til å kjøpe helseforsikring for deg selv og legge barnet til politikken som en avhengig.

Dekningen

The Affordable Care Act utvider forsikringsdekning for barn for å sikre tilgang til god behandling uavhengig av en forelder økonomi. Under loven, må alle helseforsikring planer gi barn tilgang til rutine forebyggende behandling gjennom hele barndommen uten kostnader for foreldrene. For eksempel, selv med en høy egenandel grunnleggende forsikring plan, må forsikringsselskapet betale 100 prosent av kostnadene for vaksinering, hørsel screenings, blodtrykk sjekker og check-up besøk hos barnelege kontor. Du vil ikke betale en co-lønn, coinsurance eller utsette utgifter til forebyggende behandling til årlig egenandel.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com