Virkningene av sink på gikt

April 30
Virkningene av sink på gikt

Gikt, en form for leddgikt ofte involverer felles ved foten av stortåen, er preget av en opphopning av urinsyre krystaller i felles plass og plutselig, alvorlig og ofte svært smertefulle angrep, vanligvis med rødhet i huden; Symptomene kan være smertefullt nok til å vekke gikt lider fra dvale. Det er vanligvis behandlet med anti-inflammatoriske, steroider og kolkisin, men noen har opplevd lettelse ved å ta mineraltilskudd sink.

Sink som en anti-inflammatorisk

Sink er involvert i produksjonen av rundt 300 enzymer --- molekyler som bidrar til fart langs biokjemiske reaksjoner i kroppen mye raskere enn de ville fortsette på egenhånd. En av disse enzymene er SOD, kroppens sjef antioksidant enzymet. SOD forhindrer mot slike skader på celler assosiert med inflammasjon, og så med sink om bord for å holde SOD er ​​høye, kan betennelse som er karakteristisk for gikt og ansvarlig for smertefulle symptomer bli redusert i frekvens og alvorlighetsgrad.

Sink for proteinsyntese

Ettersom sink påvirker syntesen av et utall av enzymer som er i sin tur involvert i syntesen av forskjellige proteiner og vev, å øke mengden av sink i blodet kan øke hastigheten for syntese av visse fysiologiske elementer. Fordi gikt innebærer grader av betennelse som kan være ekstrem til tider --- og betennelse innebærer vevsskade --- sink kan hjelpe hastighet utvinning fra anfall av gikt betennelse ved å fremskynde frekvensen av vev reparasjon.

Sink og Serum urat Levels

Lave nivåer av sirkulerende urat --- de dissosierte, eller proton-fri, form av urinsyre --- er ofte korrelert med lave nivåer av sirkulerende sink og sinktilskudd under disse omstendigheter er blitt funnet å øke serum urat. Hvordan dette forholder seg til gikt og dens symptomer, er imidlertid uklart.

Sink og alkohol

Alkohol er en av de viktigste lovbrytere når det gjelder å få fram eller forverring av symptomer på gikt. Alkohol, i tillegg til sine toksiske effekter på lever og praktisk talt alle andre kroppsvev, senker serum sink nivåer. Derfor hos pasienter med gikt har blitt utløst av eller assosiert med overflødig alkohol inntak --- vanligvis tatt for å være to eller flere drinker per dag --- sink tilskudd kan føre til en raskere bedring fra et angrep.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com