Spise Aubergine Mens gravid

October 18
Spise Aubergine Mens gravid

Det er visse matvarer, for eksempel myke oster og sverdfisk, at gravide ikke bør spise fordi de utgjør en fare for deres ufødte barn. Aubergine, men er ikke en av de matvarer du må unngå. Faktisk, aubergine er en næringsrik tillegg til graviditet diett fordi det er rikt på visse næringsstoffer barnet trenger for å vokse normalt.

Aubergine er trygt

Spise aubergine er trygt og er anbefalt av Jonny Bowden, en ernæringsfysiolog og medforfatter av "De 100 sunneste mat å spise under svangerskapet." Legge aubergine til graviditet diett kan hjelpe deg å konsumere rikelig med frukt og grønnsaker, som leverer et vell av viktige næringsstoffer som det ufødte barnet trenger for å vokse og at du trenger å støtte en sunn graviditet.

God for babyen din

Å spise en porsjon aubergine vil gi deg og din utvikle baby med små mengder av viktige næringsstoffer. En 1-kopp servering av kokt aubergine leverer om lag 3 prosent av de 15 milligram av vitamin E du trenger hver dag for å støtte dannelsen av barnets røde blodceller og muskler. Du vil også få ca 2 prosent av 600 mikrogram folsyre du trenger for å redusere barnets risiko for misdannelser. Aubergine leverer også spor av jern for bloddannelse og vitamin A for øye formasjon.

Visning forslag og tips

Surr aubergine skiver og topp dem med en duskregn av olivenolje og din favoritt urter og krydder for en velsmakende og næringsrik siderett. Hopp stekt aubergine retter imidlertid, for eksempel aubergine parmesan. Å spise stekt mat kan la deg følelsen oppsvulmet og ubehagelig, og sjansene er, du er allerede føler noe ubehagelig på grunn av svangerskapet. Lag en sunnere versjon av aubergine parmesan ved sauteing aubergine skiver og topping dem med brødsmuler, lav-natrium marinara saus og redusert fett parmesanost. Midtøsten-tallerken baba ghanouj er et annet sunt valg, og det er laget med kokt aubergine, tahini, sitronsaft og hvitløk. Mos ingrediensene sammen og server blandingen med hel-hvete pita chips.

Tenk på dette

Vask alltid auberginer før du bruker dem. Uvaskede grønnsaker er farlig for gravide, fordi de kan havnen bakterier som kan gjøre deg syk og sette det ufødte barnet i fare. Ifølge American Graviditet Association, kan uvaskede grønnsaker være forurenset med toksoplasmose, noe som kan være til stede i jord som auberginer vokse i. Eksponering for toksoplasmose kan øke barnets risiko for lav fødselsvekt, for tidlig fødsel, feber, gulsott, øyesykdommer, mental retardasjon og kramper, ifølge den amerikanske Graviditet Association. Vask auberginer med varmt vann og såpe før lage og spise dem til å redusere risikoen betraktelig.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com