Tak & Stige Safety

September 29

Tak & Stige Safety


Taktekking og stige sikkerhet kan hører til taktekkere, entreprenører som arbeider på et tak innimellom, og til den private borger. Selv OSHA (Federal Occupational Safety and Health Administration) sikkerhetsstandarder gjelder for virksomheter, skal den enkelte ta samme sikkerhetsforanstaltninger satt opp for å beskytte arbeidere.

stige Safety

OSHA har spesifikke krav til stige bruk. De viktigste punktene som gjelder for taktekking jobber er å velge riktig stigen og riktig stigen lengde for jobben, bruke stiger for klatring og ikke jobbe, og ikke binde stiger sammen.

OSHA stige sikkerhetsstandarden sier en stige må ha regelmessige inspeksjoner for feil eller skader. Ikke bruk et usikkert stige.

Stige sikkerhet omfatter også å holde dem 10 fot eller mer fra kraftledninger. For sikkerhets skyld bør to eller flere mennesker flytter og sette opp en stige, og fest den på toppen og bunnen.

Personlig verneutstyr

På arbeidsplassen, krever OSHA personlig verneutstyr. Dette inkluderer hode og øyevern på alle arbeidsplasser hvor skader i hode og øyne kan oppstå.

Bruk sklisikre støvler på høye arbeid. Dette er spesielt viktig på et skrånende tak for å hindre at arbeiderne glir på den hellende overflate.

Sikkerhetssele

OSHA krever en full-body tak sikkerhetssele når man jobber mer enn 6 fot fra neste lavere nivå. Selen må binde fast til et fall fast enhet koblet til sikret ankere.

Brak, Rekkverk, Porter

Taktekking brak anker til taket for å gi trygge fotfeste områder for arbeidere på en skråning. Brak bidra til å hindre arbeidere fra å gli av taket.

Installer sikkerhetsskinnesystem rundt omkretsen av taket arbeidsområdet. Disse isolere arbeidere fra farlige høst områder på taket kanter eller åpne områder. Sikkerhet porter skal beskytte arbeidstakere fra stige tilgang områder og takluker. Noen porter lukkes automatisk etter en arbeidstaker går gjennom. Andre krever en bar og kjede å sikre etter stengetid.

Værforhold

Tak arbeid på høye områder må stoppe når været skaper farlige forhold som sterk vind, glatte og våte takflater og lyn.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com