Hva blir kvitt en blære infeksjon?

November 24

En blære infeksjon eller urinveisinfeksjon er vanligvis forårsaket av Escherichia coli-bakterier som naturlig bor i mage-tarmkanalen, i henhold til de Mayo Clinic. Symptomer inkluderer hyppig vannlating, en brennende følelse mens urinering, blod i urinen, ubehag i bekkenet og en lavgradig feber. Hvis du lider av denne tilstanden, finne ut hva du kan gjøre for å bli kvitt det.

narkotika

Lag en legetime for å få en resept på antibiotika. Vanlige antibiotika foreskrevet er Cipro, Bactrim, Levaquin, Trimox eller Furadantin. Ta antibiotika for hele sin anbefalte lengden, selv om symptomene på blæren infeksjon går unna. Stoppe denne medisinen tidlig kan føre til en annen blære infeksjon. Antibiotika kan tørke ut de sunne bakterier i gastrointestnal kanalen, noe som kan føre til en gjær infeksjon. Sikre en sunn balanse av bakterier ved å ta acidophilis mens på medisin. Få acidophilis gjennom kosttilskudd eller yoghurt.

Tranebærjuice

Forskning presentert i 2004 på årsmøtet av Infectious Diseases Society of America, indikerte at å drikke 8 oz. av tranebær hjelper bekjempe bakterier som forårsaker blære infeksjon. Bevisene er i tannin som finnes i tyttebær som hindrer bakteriene fester seg til veggene i blæren. Pass på å kjøpe usøtet tranebærjuice. Sukker som finnes insweetened tranebær juice øker risikoen for soppinfeksjon. Hvis du finner ut at tranebærjuice er for syrlig, kan du finne tørkede tranebær kosttilskudd på helsekostbutikker eller apotek.

Ting du bør unngå og gjøre for en blære infeksjon

Drikk minst 10 glass 8 oz. vann for å skylle ut bakterier. Avstå fra å drikke alkohol, kaffe, te, brus eller sukkerholdig smoothies. Disse drikker kan ytterligere irritere blæren. Påfør en varmepute for å avlaste bekkensmerter mens behandling blæren infeksjon. Ta en dusj i stedet for badekar. Ifølge Department of Health and Human Services, kan du unngå å få en urinveisinfeksjon ved vannlating etter noen samleie og avstå fra skylling.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com