Hvordan Duphaston Tabletter Fremkall menstruasjonsblødning?

December 14

Hvordan Duphaston Tabletter Fremkall menstruasjonsblødning?


Menstruasjon er en naturlig del av en kvinnes reproduktive syklus. Ideelt sett skjer det i et vanlig mønster og uten ubehag, men noen kvinner opplever at de menstruerer smertelig og uten forutsigbarhet. Duphaston, et syntetisk hormon, kan arbeide for å regulere disse og andre problemer ved å fremkalle menstruasjonsblødning. Å vite hvordan Duphaston er i stand til å gjøre dette kan hjelpe kvinner gjøre en utdannet valg med legen sin om hvorvidt Duphaston er riktig behandling alternativet.

Funksjon

Duphaston er merkenavnet for dydrogesterone, som er et syntetisk hormon som er svært lik progesteron. Progesteron er en av de viktigste kvinnelige kjønnshormoner, sammen med østrogen, som er involvert i den reproduktive syklus. Duphaston brukes til å behandle og regulere hormonell ubalanse - spesifikt, progesteron mangel.

Menstruasjon

Hver måned nivåer av progesteron stige i en kvinnes kropp. Som et resultat av denne hormonelle øker, slimhinnen i livmoren blir tykkere, noe som bidrar til å støtte en graviditet. Hvis en kvinne ovulates og egget blir befruktet, da nivåene av progesteron bli høy. Hvis egget ikke befruktes, kroppen begynner å produsere mindre progesteron. Slimhinnen i livmoren blir deretter kaste gjennom naturlig blødning, eller menstruasjon.

effekter

Duphaston fungerer som progesteron og derfor tykner slimhinnen i livmoren. Tar stoffet sikrer at endometriet i livmoren er bygget opp nok til å bli utøst, og følgelig er mer sannsynlig når hormoner skifte etter eggløsning, blødning. Gjennombrudd blødning (blødning mellom perioder) også kan oppstå hvis oppbyggingen av endometriet fra Duphaston bruk er betydelig fordi kroppen naturlig vil kaste celler som den ikke bruker.

Fordeler og bruk

Duphaston, på grunn av sin evne til å regulere utviklingen av livmorslimhinnen, ofte brukes til å behandle uregelmessig menstruasjon og lindre symptomer på premenstruelt syndrom assosiert med hormonelle svingninger. Forskriften kan også føre til mindre smertefulle perioder. Det er også brukt i østrogenbehandling.

Svangerskap

Duphaston er trygt å bruke mens du prøver å bli gravid fordi den er designet for å etterligne et naturlig hormon som er nødvendig for en sunn livmorslimhinnen. Det er ofte foreskrevet som behandling av infertilitet som skyldes utilstrekkelig menstruasjons uregelmessighet eller oppbygging av endometrium. Dens evne til å holde endometrium tykk har ført til sin anvendelse for forhindring av abort.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com