Ernæring tips for syklister

April 28
Ernæring tips for syklister

For syklister, spise riktig gjør forskjellen mellom topp ytelse og en forestilling mareritt. Å vite når, hva og hvor mye du spiser bidrar til å sikre at du er forberedt på eventuelle utholdenhet hendelse. Enten du sykler for fitness eller riding konkurransedyktig, etter noen ernæring tips bidrar til å holde deg fra å kjøre tom for energi på veien eller i studio.

PreCharge drivstoffnivå

Å spise et karbohydratrikt måltid om lag fire timer før turen hjelper fylle opp leverens glykogenlagre og holder blodsukkeret stabilt for de neste flere timer, ifølge Anita Bean, forfatter av "Food for Fitness: Hvordan spise for maksimal ytelse . " På lange turer, foreslår hun å spise 150 til 200 gram karbohydrater. For ritt under en time, trenger du bare 75 til 150 karbohydrat gram. Frokostblanding med tørket frukt og melk, havremel med bananer, eggerøre på toast eller toast, honning og melk er gode valg for en preride måltid.

Spis ofte

Timing er alt når det kommer til tanking kroppen under sykling. Vente til du føler deg sulten eller trøtt før spising betyr at blodsukkeret har sunket. Å spise regelmessig holder energinivået ditt humming, men kjører på tom ødelegger raskt turen. I "Encyclopedia of Sports and Fitness Nutrition," Elizabeth Ann Applegate tyder på at å holde fullt energi, syklister bør begynne å forbruke kalorier i løpet av den første halvtimen og planlegger et inntak på 100 kalorier for hver halve time med ridning. Matvarer som bananer, fiken cookies, gel-pakker, energibarer, tørket frukt eller en hvilken som helst high-carb, lav-fett snacks bidrar til å holde energinivået opp uten følelse oppsvulmet.

Hold deg hydrert

Hydration er avgjørende for syklister. Vann regulerer kroppstemperaturen, men kroppen mister vann gjennom svette og urin. Overflødig vann tap fører til dehydrering, noe som resulterer i energitap, en nedgang i ytelse og mulig kramper. Selv om du kanskje ikke trenger å konsumere karbohydrater eller elektrolytter for å opprettholde energi eller regulere mineral tap under arrangementer under en time, kan de hjelpe hydrering under lengre ritt, ifølge Dr. Arnie Baker, forfatter av "Bicycling Medicine." Tar en slurk av vannflasken hvert 10. minutt under turen bidrar til å sikre konsekvent hydrering.

Etterfyll å gjenopprette

Lange sykkeløkter bruke opp vitale mengder energi som må gjenopprettes. Disse nærings butikkene trenger rask påfyll for å komme seg ordentlig. Muskler bruker karbohydrater og protein mer effektivt i løpet av de første 15 minuttene etter trening enn på noe annet tidspunkt. Ironman Sports Medicine Institute anbefaler å spise en snack av protein og karbohydrater, som for eksempel et halvt peanut smør og gelé sandwich på hel-korn brød eller en protein- og karbohydratrike sportsdrikk umiddelbart etter trening på mer enn 45 minutter.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com