Øvelser som gjør deg tynn

November 3

Overflødig kroppsvekt er problematisk å din selvtillit og generell helse. Fra et fysisk ståsted, er du ikke bare mer utsatt for slike forhold som kreft, type 2 diabetes og hjertesykdom, men leddene også oppleve unødig stress fra bære overflødig vekt. Mosjon spiller en stor rolle i å miste vekt og bli tynn. Trikset er å gjøre de riktige typer trening og holde seg til programmet, pluss redusere inntaket av kalorier ved å unngå høy-kalori mat.

aerobic øvelser

Aerobic, eller hjerte, øvelser heve pulsen og få deg til å bryte en svette. De krever repeterende bevegelse av lemmer for en lengre periode. Dette fører igjen til at du kan brenne kalorier og gå ned i vekt gjennom hele kroppen. Den type du velger er ikke viktig, men du må liker det du gjør, eller du vil falle utenfor vogn. Løping, rask gange, svømming, sykling, elliptisk trening, kickboksing og trapp klatring er alle effektive. Med unntak av å kjøre, alle disse formene er lav effekt. Dette er en fordel hvis du har problemer med ledd og korsryggen.

Varighet og etterlevelse

Aerobic øvelser vil bare gjøre deg tynn hvis du gjør dem regelmessig og trene lenge nok. Nøkkelen til å miste vekt er å gjøre 60 til 90 minutter fysisk aktivitet fem dager i uken. Dette kan høres skremmende, men du trenger ikke å gjøre alt dette i én økt. Øvelse i to eller tre økter i løpet av dagen for å samle tiden din hvis dette bedre passer din timeplan.

intervalltrening

Gjør øvelser på en langsom og jevn tempo vil bringe deg vekttap fordeler, men ved å gjøre intervalltrening, vil du bli tynnere i et raskere tempo. Intervalltrening er utført av vekslende intensitet frem og tilbake fra høy til lav gjennom hele treningen. Dette fører til et høyere kaloriforbruk enn stødig tempo trening.

Start trening med en lett oppvarming og avslutt med en lett avkjølt. Følg en en-til-to forholdet mellom høy til lav intensitet under hoveddelen av treningen. For eksempel løpe fort i 20 sekunder og jogge lett i 40.

Lagt fysisk aktivitet

I løpet av dagen, har du mange muligheter til å være mer aktiv. Legge til ekstra aktivitet i dagen vil øke din generelle caloric utgifter og få deg til å bli tynnere i et raskere tempo. Mens du er på jobb, gå for strøm går under lunsjpausen. Bli med i en lokal mosjonsaktiviteter liga i samfunnet, for eksempel en kanonball, kickball eller flagg fotball. Når du går til et kjøpesenter eller har en avtale på en høy etasje i en bygning, ta trappen i stedet for heisen eller rulletrappen.

Om Styrketrening

Muscle er metabolsk aktiv, noe som betyr at det brenner en stor mengde kalorier når du er i en hviletilstand. Som sådan, inkludert to til tre styrke-trening i din ukentlig trening rutine kan hjelpe deg å miste vekt. Målrette alle de store muskelgruppene i løpet av treningsøktene. På treningsstudio, vekt maskiner og frie vekter er ideelt, men hvis du trene på hjemme, kan kroppsvekt øvelser som crunches, lunges og pushups også være effektivt.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com