Gym Sikkerhetsregler

November 1

Gym Sikkerhetsregler


Mens du går til gym på regelmessig basis kan være bra for din fysiske og mentale helse, kan det også være farlig for helsen din om noen sikkerhetsregler ikke blir tatt. Løfte vekter feil kan føre til skade, og det er lett å falle over manualer eller skli på en våt flekk hvis du ikke er forsiktig. I tillegg til å følge reglene i gym, å følge noen generelle regler kan også ta turen til treningsstudioet tryggere.

Se vektene

Sett vektene forsiktig ned på gulvet for å unngå å skade utstyret, så vel som deg selv. Hvis du løfter tunge vekter mens du utfører øvelser som benkpress, sørg for å ha noen fungere som en spotter for å unngå at vektene falle på deg. Når du er ferdig, returnere alle plater, barer og manualer til sin rette hyllen, slik at andre ikke snuble og falle på dem.

Moppe Sweat

Mopping opp svette er ikke bare sanitæranlegg og en handling av vanlig høflighet, det fremmer også sikkerhet. En dam av svette på gulvet kan lett resultere i en slip-og-fall skade. De fleste treningssentre tilbyr rengjøring produkter og håndklær til å tørke ned maskiner etter bruk. Du bør også legge legge ned et håndkle før du ligger på en maskin for å redusere rest svette.

Lær riktig teknikk

Lær riktig løfteteknikk for å unngå mulig skade. Hvis du kommer til gym for første gang, har en personlig trener tar deg med på en tur for å vise deg hvordan du bruker utstyret riktig. Når du starter opp, er det bedre å løfte vekter som er litt for lys i motsetning til for tung til å holde fra å overdrive. Man bør være i stand til å løfte vekter ved hjelp av en jevn bevegelse uten rykking.

drikk vann

Det kan være lett å bli dehydrert mens på treningsstudio, spesielt når du utfører aerob trening. Ta med deg en vannflaske med deg og ha det i nærheten mens du trener. Hvis du foretrekker det, mange treningssentre tilbyr flaskevann eller sportsdrikke for salg.

Varme opp og kjøle ned

Varm opp før du begynner treningen. Noen lys strekker vil gjøre musklene limber og mer fleksibelt, noe som vil bidra til å forhindre skader. Hvis du utfører aerob trening, begynner sakte og bygge opp din hastighet. Ta deg tid til å kjøle seg ned på slutten av treningen ved å utføre mer lys stretching.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com