Faktaark for hjertesykdom

August 22

Hjertesykdom refererer til en rekke forhold som påvirker hjertet og blodkarene. Ifølge Mayo Clinic, er hjertesykdom en topp morderen i USA. Men, heldigvis, det finnes måter å beskytte ditt hjerte og redusere risikoen for hjertesykdom.

Identifikasjon

Tallrike symptomene kan indikere hjertesykdom. Hvis du opplever noen av disse symptomene på en jevnlig basis, er det viktig at du søker legehjelp. Vanlige symptomer inkluderer kortpustethet, brystsmerter, lem nummenhet, svimmelhet og racing hjerterytme.

Risikofaktorer

Genetics (familiehistorie med hjertesykdom) og livsstilsvalg i betydelig grad øke risikoen for å utvikle hjertesykdom. For å redusere risikoen ved å velge fettfattig mat, få nok mosjon, slutte å røyke, kontrollere blodtrykket og opprettholde en sunn kroppsvekt.

Varsel / Komplikasjoner

Hjertesykdom er alvorlig; hvis venstre uløste, livstruende komplikasjoner som hjertesvikt, kan et hjerteinfarkt eller stoke oppstår.

Behandling

Selv om endringer i livsstil er nøkkelen til å forebygge og behandle hjertesykdom, kan leger foreskrive medisiner for å forbedre ditt hjerte helse. Disse inkluderer medisiner for å kontrollere blodtrykket og blodfortynnende å redusere blodpropp og blokkerte arterier.

Expert Insight

Sammen med medisiner og endringer i livsstil, kan alternative behandlingsformer eller vitamintilskudd forbedre ditt hjerte helse og behandle hjertesykdom. Disse inkluderer omega-3 fiskeoljer, linfrø og koenzym Q-10. Snakk med en lege før du begynner på alternative behandlingsformer - særlig hvis du tar medisiner for hjertesykdom.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com