Topp ti Multivitaminer for kvinner

June 19
Topp ti Multivitaminer for kvinner

Mange kvinner bruker multivitaminer som en forsikring --- det vil si, de tar en alt-i-ett supplement hver dag for å dekke eventuelle mangler i sitt daglige kosthold. Det er en enkel og praktisk måte å sikre at du får næringsstoffene du trenger. Kvinner har spesielle ernæringsmessige behov: Deres multivitaminer bør ha tilstrekkelig folsyre, kalsium, jern, vitamin D og magnesium.

Ett-A-Day Kvinner

Både "Kvinners helse" magasinet og ConsumerLab.com plukket One-A-Day Kvinners som sin topp multivitamin. Den har ekstra kalsium, vitamin D, jern og folsyre, og akkurat nok vitamin A, som har vært knyttet til fødselsskader i høyere enn anbefalte mengder.

Centrum Ultra kvinner

ConsumerLab ga også Centrum sitt godkjenningsstempel for kvalitet, det samme gjorde Consumer Reports. Den inneholder 100% av anbefalt daglig dose (RDA) for folsyre og jern, og har sammenlignbare nivåer av kalsium og magnesium til One-A-Day. Centrum har litt lavere nivåer av vitamin D enn One-A-Day, men likevel gir dobbelt så RDA.

GNC kvinner Ultra Mega

GNC kvinner Ultra Mega er et røverkjøp alternativ til mainstream-merkene. Det bærer litt mindre vitamin D, men likevel mer enn RDA. Det er sammenlignbare i nivåer av jern, kalsium og folsyre --- og har en høyere dose av magnesium enn sine konkurrenter.

Metabolsk Vedlikehold FemOne

Metabolsk Vedlikehold er FemOne formelen er spesielt rik på jern og folsyre. Det gjør imidlertid mangler kalsium og magnesium, noe som betyr at du kanskje ønsker å ta disse kosttilskudd separat hvis FemOne er din multivitamin av valget.

Viactiv Multivitamin tygger

Viactiv tilbyr sine en-en-dag multivitamin som en melkesjokolade-flavored myk tygge. Tygge mangler en full daglig dose av kalsium, men gir folsyre og vitamin D. tygge form og smak gjør dette vitamin spesielt lett å ta.

Vitabase Active kvinner Multi

Vitabase kvinnekonferanse daglig kapsel tilbyr et komplett utvalg av vitamin D, jern, magnesium og folsyre. Den inneholder også urter dong quai og klaseormedrue, for menstruasjons regulering, samt ekstrakt av tranebær og Uva ursi bær å støtte blære og nyre helse.

Mother Nature kvinner Basic Multi

Mother Nature multivitamin tilbyr en full daglig dose av vitamin D, folsyre og jern. Det er også vegetarianer-vennlig, og rimelig i forhold til konkurrentene.

Nature Made Multi For Henne

Just-for-kvinner som tilbyr fra allment tilgjengelig Nature Made merkevare som gir optimale doser av vitamin D og folsyre, samt kalsium og jern.

Rainbow Lys Bare én gang Naturlige kvinner One

Denne gang daglig multivitaminer inneholder forbedrede doser av vitamin D og folsyre, og bruker et egendefinert "kvinne nærende blanding" av urter inkludert dong quai og spirulina; det omfatter også probiotika for å støtte fordøyelsen.

Puritan Pride Woman One Daily

Prute priset tablett fra Puritan Pride gir sjenerøse doser av vitamin D, folsyre og jern --- og er gluten-, yeast- og laktosefrie.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com