Måltider for å miste vekt mens du ammer

November 10
Måltider for å miste vekt mens du ammer

Amming hjelper nye mødre helbrede fra fødselen og gir babyer med komplett ernæring. Selv om kroppen bruker opp kaloriene til å produsere melk, kan det virke som amming hindrer kvinner fra å miste sin baby vekt. Noen mødre kan frykte å begrense matinntaket vil negativt påvirke deres melk forsyning. Nyfødte krever konstant feedings, som ofte fører til søvnmangel og midnatt snacking eller mangel på energi for å forberede balanserte måltider. Etter et næringsrikt måltid plan, kombinert med moderat trening, hjelper faktisk forbedre kvaliteten på morsmelken, øker energinivået og stimulerer dem til å gradvis slippe pounds.

Misforståelse

Ammende mødre trenger ikke å avvenne barna sine å gå ned i vekt. Mange kvinner skylden deres overdreven snacking på sult på grunn av deres kroppens økte krav til å produsere melk. Oftere enn ikke, snacking resultater fra å bli lei, housebound, engstelig om den nye tillegg og svært sliten. Sykepleie en baby faktisk bidrar til å redusere svangerskaps fett butikker og krympe livmor. Pleie- og melkeproduksjonen resulterer i en 200 til 500-kalori-per-dag metabolske boost, selv om dette ikke gir ammende mødre lisens til å spise noe og alt i pantry.

betraktninger

Et måltid plan som fremmer en langsom vektreduksjon, ca £ 1 per uke er den tryggeste strategien. Det tok ni måneder å sette på barnet vekt, og det vil ta minst like lang tid å kaste den. Dietter som begrenser komplette matvaregrupper (for eksempel low-carb dietter eller rå-mat dietter) eller som reduserer kalorier under 1800 per dag bør være strengt unngås, advare sykepleiere Sharon Perkins og Carol Vannais, forfatterne av "breastfeeding for Dummies".

Typer av Food

Magre proteiner, friske grønnsaker, hele korn, lav-fett meieri og hjerte-sunt fett utgjør hoveddelen av et sunt måltid plan for vekttap mens du ammer. Alternativer for proteinkilder inkluderer skinn fjørfe, magert kjøtt og eggehviter. Høyt volum, kalorifattig mat, som for eksempel popkorn og druer, er snacks som vil tilfredsstille trangen til å spise når mødre føler lei eller skrubbsulten. Disse matvarer er fylling og gi rikelig med vitaminer, mineraler og antioksidanter for å gi videre til barn gjennom morsmelk.

Strategi

Breaking daglige kalori parseller i flere mini-måltider i løpet av dagen bidrar til å holde stoffskiftet vertikale og stadig supplerer melketilførselen. Å spise noen få timer også fremmer mer stabile blodsukkernivået, fører til enda energi og temperament. Postnatal hormoner allerede gir nok drivstoff for irritabilitet, så mødre ikke trenger ekstrem sult for å bidra så godt. En velfylt spiskammer som inneholder mange sunne, bekvemmelighet mat, som hele korn spaghetti og tomatsaus, deli kalkun, hel-korn korn og hermetisert bønner, fraråder slitne mødre fra å gi etter for trangen til å gå til drive-through .

Advarsel

Begrense kaloriinntaket i løpet av de første seks ukene etter fødsel kan påvirke etablering av en mors melk forsyning og evne til å helbrede fra fødsel. En og annen servering av fisk er en smart, lean-protein valg. Fordi kvikksølv kan føres gjennom morsmelk, bør ammende mødre begrense inntaket av disse fiskene høy i kvikksølv, som makrell, sverdfisk og hai.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com