Hvordan skal Hudleger Treat Facial Hair om kvinner?

May 8

Introduksjon

Hårvekst i ansiktet, armhuler, armer og ben er noe som deles av både menn og kvinner likt. Dessverre, for de fleste kvinner, er merkbar hår på disse stedene ikke er en ønskelig egenskap. Når metoder som barbering, voksing og hårfjernings fjerning kremer har sine begrensninger, mange kvinner velger å henvende seg til sitt hudlege for en mer permanent løsning.

laser

Laser hårfjerning er en populær alternativet som tilbys av hudleger. Laser hårfjerning fungerer ved hjelp av en spesialisert laser som penetrerer inn i de dypere lag av huden. Ved hjelp av pigment i håret som en guide, rettet mot laseren hårsekken, og benytter varmen fra laseren for å forstyrre hårets evne til å vokse.

Selv om noen klinikker kan prøve å bestå av laser hårfjerning som permanent, i henhold til Food and Drug Administration (FDA), kan laser hårfjerning kun bli annonsert som permanent reduksjon, ikke permanent fjerning. Dette er på grunn av laserens manglende evne til 100 prosent mål og ødelegge håret i alle hud og hår typer. Laser hårfjerning vanligvis fungerer best for de med lys hud og mørkt hår, og kan ta flere behandlinger før betydelige resultater blir sett.

elektrolyse

Elektrolyse er et annet alternativ som din hudlege kan anbefale for fjerning av hår. Under elektrolyse, er en liten nål-lignende sonde plasseres inn i hårsekken. En gang i hårsekken, leverer sonden et lite sjokk, noe som er nok til å drepe hårsekken. Ifølge FDA, ettersom hårsekken er ødelagt, kan den betraktes som en permanent alternativ hårfjerning.

Resept

En nyere produkt å nå hårfjerning markedet er reseptbelagte aktuell krem ​​Vaniqa. Vaniqa bruker den aktive ingrediensen eflornitin hydroklorid for å forstyrre enzymproduksjon. Enzymene som Vaniqa mål er ansvarlig for celle reproduksjon som trengs for å skape håret. Vaniqa må være foreskrevet av hudlege, og er brukt to ganger om dagen. Produktet fungerer bare så lenge du bruker den, og vanlig hår veksten vil komme tilbake innen åtte uker etter avsluttet produktets bruk. Vaniqua er en FDA-godkjent produkt for hårfjerning.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com