Farer av en mobil Tower

September 26

Farer av en mobil Tower


Spørsmålet om hvorvidt mobilmaster, ofte referert til som mobiltelefon tårnene, presentere noen vesentlig fare eller helserisiko har vært spørsmålet om stor debatt. Mens mobiltelefon selskaper som plasserer sine tårn nær boliger, skoler og bedrifter insisterer det er ingen grunn til bekymring, noen sikkerhetstalsmenn hevder at mobilmaster øke risikoen for sykdommer som kreft, i tillegg til risikoen for tårnets utilsiktet kollaps eller forbruker kontakt med tårnet.

Økt kreftrisiko

The American Cancer Society stater på sin hjemmeside at det ikke er noen klar og dokumentert bevis på at å leve, arbeide eller gå på skole i et sted som har en nærliggende mobiltelefon tårnet øker risikoen for kreft. Det er imidlertid svært få studier som har blitt gjort på mennesker som har vært utsatt for strålingsnivåer i lengre perioder av gangen. Studier som har undersøkt saken, foreslår det motsatte. Ifølge en studie utført ved Israels Tel Aviv University og publisert på nettstedet til EMF (elektromagnetiske felt) Helse, hadde personer som bodde innenfor 1148 fot av en aktiv antenne plattformer betydelig økt risiko for å utvikle kreft. Dette var basert på forskning utført mellom årene 1997 og 1998 med resultater som er skrevet i 1999.

Vibroakustisk Disease

Ifølge en artikkel publisert på Six Wise, enkeltpersoner som bor innen noen få hundre fot av en mobiltelefon tårnet har økt risiko for å utvikle Vibroakustisk sykdom, en medisinsk tilstand som er forårsaket av lavfrekvente lyden vibrasjoner. Vibroakustiske sykdom påvirker ikke bare ørene, men hele kroppen. Primær oppstår skade på det myke vev i kroppen, og resulterer i unormal cellevekst og fortykning av kardiovaskulære strukturer og inflammasjon av vev i hele kroppen. I tillegg pasienter diagnostisert med Vibroakustisk Disease opplevd psykiske bivirkninger som økt uro, depresjon, humørsvingninger, sinne og aggressivitet som ikke kunne forklares.

Oppmerksomhet underskudd lidelser

En annen primære bekymring for de som bor innenfor nærhet av aktive mobilmaster er risikoen for oppmerksomhet underskudd lidelser. En vitenskapelig artikkel basert på en 2004 studie utført av Thamir Al- Khlaiwi og skrevet av Dr. Neha Kumar, en ekspert innen industriell bioteknologi ved Anna University i India, i samarbeid med leder av India baserte Wilcom Technologies, hevder disse risikoene: en økning i oppmerksomhet underskudd lidelser er dokumentert, spesielt hos barn, hos personer som fikk langvarig eksponering for elektromagnetiske bølger som slippes ut gjennom mobiltelefon tårnene. I tillegg til oppmerksomhet underskudd lidelser, ble flere symptomer som søvnforstyrrelser, svimmelhet og tretthet også dokumentert.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com