Hva er meningen med menn Piercing Tongues?

March 18

Piercing tungen har gamle forløpere, men det var ikke før på 1990-tallet og fremveksten av kroppsmodifikasjon kultur som tunge piercing ble utbredt. Piercer Elayne Angel er ofte kreditert med å popularisere denne piercing både blant menn og kvinner. Hvorfor en person får en bestemt kroppsdel ​​boret er ofte et personlig, idiosynkratisk avgjørelse, men det er noen vanlige årsaker og misforståelser som kan tas opp.

Forbedret seksuell nytelse

Det er en utbredt misforståelse at den eneste grunnen til å få en tunge piercing er å forbedre din evne til å gi sugejobber, og at det derfor enhver mann som får en tunge piercing må være homofil. Hva er sant er at menn både homofile og rett noen ganger få en tunge piercing med forbedret oral stimulering i tankene --- og mange kvinner rapporterer at de liker følelsen av en manns tunge piercing under cunnilingus veldig mye faktisk.

estetikk

Noen menn bare nyte den måten en tunge piercing ser ut og føles i munnen. Eller de kan nyte å ha en semi-private, semi-offentlig piercing --- en som bare kan skimtes i dagligdags samtale, men er lett å vise frem til riktig målgruppe.

Åndelig og Ritual Betydning

Enkelte gamle og stammekulturer boret tungen for rituelle formål. Aztec og Mayan art viser denne praksisen, og en sentral Australian stamme kalt Aranda fortsatt utføre disse piercinger å markere oppstart av en sjaman. Piercing tungen eller noen annen del av kroppen kan gjøres som en måte å møte frykt for smerte, for å markere en overgang i livet, eller å kreve og tilpasse kroppen din som din egen.

Permanence

Piercinger må aldri betraktes som midlertidig --- de er permanente kroppen modifikasjoner som ofte etterlater arr, merker eller andre endringer i kroppen. Når det er sagt, tunge piercinger er blant de enkleste piercinger å "pensjonere". Når smykker er fjernet, vil hullet lukkes opp raskt. Et merke kan eller ikke kan stå bak.

risiko

Så populær som tunge piercinger er, gjør de bærer en viss risiko. Bortsett fra risikoen for infeksjon som kommer med alle piercinger (spesielt piercing i munnen), er tunge piercinger kjent for å forårsake betydelig slitasje på tannemaljen, spesielt hvis bæreren "spiller" med smykker ved å kjøre den mot baksiden av tennene. Tennene kan også sprekke til slutt på grunn av denne vanen. Tunge piercing kan også bidra til viker tannkjøtt, hvis piercing er skjøvet gjentatte ganger mot den fremre tenner. Mange tannleger aktivt motvirke tunge piercinger på grunn av dette.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com