Prostin bivirkninger

January 30

Ifølge det amerikanske National Center for Health Statistics, 22 prosent av fødsler i 2006 var et produkt av indusert arbeidskraft, en metode som bruker medisinsk intervensjon for å gi gravide å begynne og fullføre handling av fødsel. Den amerikanske Graviditet Association lister opp en rekke mulige årsaker til igangsetting av fødsel, inkludert medisinske tilstander som preeklampsi, fetal nød og infeksjoner i morens livmor. Legene benytter en rekke metoder for å indusere arbeidskraft, inkludert administrasjon av vaginal stikkpille stoffet Prostin, noe som fører til at livmorhalsen utvider seg og utløser sammentrekninger i livmoren. Til tross for sin effektivitet, er Prostin ikke for alle som det presenterer flere risiko for bivirkninger og komplikasjoner hos noen pasienter.

Vanlige bivirkninger

De mest vanlige bivirkningene av Prostin er normalt ikke av alvorlig karakter. Så mange som 66 prosent av kvinnene som fikk Prostin stikkpiller erfaring oppkast, mens 40 prosent utvikler diaré. En annen 33 prosent av kvinnene beskrive følelser av kvalme. Feber er en bivirkning i halvparten av alle arbeid hvor Prostin brukes, og 10 prosent av tiden, kvinner beskriver å ha frysninger eller skjelving. I tillegg vil 10 prosent av kvinner som tar Prostin opplever hodepine.

Andre bivirkninger

Prostin har også potensial til å forårsake en rekke andre plagsomme eller irriterende, men ikke farlig, bivirkninger. Nervesystemet og sanse effekter som svimmelhet, tåkesyn, besvimelse, skjelving, prikking i ekstremiteter og smerter i øyet, samt en generell følelse av svakhet, er mulig mens du tar Prostin. Muskel- og bivirkninger av Prostin inkluderer ryggsmerter, stivhet i nakke, leddbetennelse og smerte, muskelkramper og smerter, og vaginal smerte. Kvinner noen ganger rapportere ømme bryster, hetetokter, kortpustethet, piping i brystet, misfarging av huden, rikelig svette, hoste og utslett mens du tar Prostin.

allergiske reaksjoner

Selv om sjeldne, har Prostin potensial til å forårsake alvorlige allergiske reaksjoner hos noen kvinner. De første tegnene på en allergisk reaksjon er ofte dannelsen av elveblest hvor som helst på kroppen og kløe rundt munnen og leppene. Den allergiske reaksjonen fører også hevelse i lepper og svelg og pustevansker i noen tilfeller. Dette krever øyeblikkelig legehjelp, men typisk kvinner får Prostin i en innleggelse sykehusmiljø, hvor tett oppfølging av fagfolk resultater i rask behandling ved de første tegn på en allergi til stikkpiller.

risiko

I tillegg til mindre bivirkninger og risiko for interaksjoner, har Prostin potensiale til å forårsake alvorlige medisinske komplikasjoner. I meget sjeldne tilfeller, bevirker Prostin livmorruptur, noe som resulterer i en stor rift i livmoren som forårsaker placenta og babyen å komme inn i mors mage. En livmor brudd resulterer i alvorlig blodtap til mor og en sjanse til fosterdød. I noen tilfeller har Prostin vært knyttet til kardiovaskulære problemer, inkludert arytmi og hjerteinfarkt. Bruk av Prostin utgjør også risikoen for infeksjoner i kvinnelige reproduktive system, slik som vaginitt og endometritt.

betraktninger

Hvis du har astma, høyt blodtrykk, diabetes eller anemi, kan legen din ikke bruker Prostin grunn av stoffets mulige bivirkninger. I tillegg leger vanligvis ikke benytter Prostin induksjoner av arbeidskraft hos pasienter med hjerte, nyre eller leversykdom. Før du bruker Prostin, vil legen din sannsynligvis utføre en bekken eksamen for å sikre at du ikke har noen vaginal eller cervical infeksjoner. Hvis han finner bevis for en infeksjon, vil hun ikke administrere Prostin som stoffet har potensial til å forverre eksisterende infeksjoner.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com