Hvordan hjelpe noen gjenopprette fra kirurgi

February 26

Gjenopprette fra kirurgi på et sykehus er mye enklere enn hjemme. En medisinsk personale er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Pasienter serveres frokost, lunsj og middag. Toalett fasiliteter er tilgjengelig innen noen få meters avstand fra sykesenga. Viktigst er det få distraksjoner i et sykehus rom som krever en pasient å komme ut av sengen. Den beste måten å hjelpe noen gjenopprette fra kirurgi er å lage en plan og forberede seg.

Bruksanvisning

Samle informasjon for din Recovery Plan

1 Lag en liste over spørsmål å spørre kirurgen som skal utføre operasjonen for din familiemedlem eller en venn. Du trenger å vite hvor lenge din kjære en bør planlegge å bo på sykehuset, og hvor mye tid hun trenger for å komme seg hjemme. Gjør dine spørsmål kortfattet, men detaljert. Tenk deg at du er den som forbereder seg på å ha kirurgi. Tenk på alt du ønsker å vite.

2 Delta på din venn eller familiemedlem kirurgi konsultasjon. Den beste måten å få informasjon om gjenoppretting involvert med en gitt operasjon er å snakke med kirurgen. Finn ut når avtalen skal være og lage planer for å gå sammen. Ta med liste over spørsmål. Hvis du kommer til å hjelpe en venn gjenopprette fra kirurgi, snarere enn et familiemedlem, må du kanskje vente utenfor rommet under din venns konsultasjon. Etterpå skjønt, kan du snakke med kirurgen.

3 Be vennen din til å gi innspill til sin egen plan for gjenoppretting. Hun kan ikke ønsker å snakke om hennes kirurgi. Dekke grunnleggende anyways, så forsiktig som du kan. Spør om din venns favoritt mat (som du ikke vil gi henne til hennes kosttilskudd restriksjoner er opphevet). Spør om det er visse familiemedlemmer eller venner som hun ønsker for deg å ringe. Hun vil at du skal legge til rette for besøkende. Eller, kanskje hun vil at du skal holde besøkende borte.

Lag en plan for gjenoppretting

4 Listen viktige datoer i kalenderen din. Noter hennes kirurgi dato, den datoen du trenger for å kjøre henne hjem fra sykehuset, og noen datoer som du har forpliktet seg til å bo over natten eller tilbringe dagen i hennes hjem. Sørg for at du avbryte eventuelle tidligere planlagte avtaler etter behov.

5 Utvikle en dag-til-dag tidsplan. Skriv det på en datamaskin eller skrive det på et stykke papir. Begynn med dato og klokkeslett for at din venn eller et familiemedlem kommer ut av kirurgi. Sett alle mulige detaljer skriftlig. Hvis du planlegger å ta med venne blomster natt til kirurgi, skrive det ned. Hvis du trenger å ringe hennes familiemedlemmer eller venner, skrive ned navn og telefonnumre. Hvis du trenger å stoppe på apoteket på vei hjem fra sykehuset, skrive det ned også. Ta med alle måltider som din kjære trenger hjelp med.

6 Sjekk timeplanen til din venn og be om hennes innspill og råd. Se om det er noe som hun ønsker å legge til; kanskje du har glemt noe viktig.

Forbered Din Recovery Plan

7 Lag en liste over alle de elementene du trenger. Ta med alle dagligvarer for hver av måltider og noen videoer, bøker, over mot medisiner, og eventuelle andre nødvendige elementer.

8 Planlegg en dag å shoppe for alt du trenger. Når din venn eller et familiemedlem er hjemme og utvinne fra kirurgi, vil du ikke ønsker å gå ut i flere timer. Ta det fra noen som hjalp sin mann gjenopprette fra en større operasjon: Du trenger mat i kjøleskapet før du tar noen hjem.

9 Go shopping for alle de tingene som din kjære vil kreve under hennes utvinning fra kirurgi. Hvis du ikke leve med den personen du har tenkt å hjelpe, lage ordninger for å slippe alle elementene utenfor hjemmet hans, før operasjonen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com