Hvordan finne en lisensiert hypnoterapeut

March 3

Hvordan finne en lisensiert hypnoterapeut


I hypnoterapi er hypnose brukes til å hjelpe pasienter oppnå positive endringer i livet sitt. Mange tror ypnotherapy kan brukes til å adressere et bredt spekter av tilstander, inkludert fobier, stress, avhengighet, fedme og ytelse angst.

Bruksanvisning

1 surfe på nettet. Mange nettsteder tilbyr kataloger av lisensiert hypnotherapists, hvor du kan lokalisere nærliggende utøvere. Et slikt område er National Board for Certified Kliniske Hypnotherapists hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

2 Besøk et forum. Fora kan være et utmerket sted for å få en henvisning om en lisensiert hypnoterapeut med erfaring behandling problemet du ønsker å ta opp. De tilbyr også en mulighet for deg til å utdype din kunnskap om hypnoterapi, og holde seg à jour med nye utbygginger. Et slikt forum kan bli funnet på Hypnose Online (se Ressurser nedenfor).

3 Spør rundt. Hvis en venn eller et familiemedlem har nylig dratt nytte av hypnose, ikke vær sjenert om å be for kontaktinformasjon om sin terapeut. Denne formen for henvisning er en fantastisk måte å få kontakt med fremragende terapeuter.

4 Utvid dine kunnskaper om hypnoterapi og hypnose med en kopi av "The Complete Idiot guide til Hypnose, Second Edition" av Roberta Temes (se Ressurser nedenfor). Inkludert er informasjon som kan gi deg en grunnleggende forståelse av hvordan hypnose fungerer, og hvordan det kan hjelpe deg å oppnå dine mål og eliminere uønskede vaner.

5 Støtt hypnoterapi med hypnoterapi CD. Disse CDene er nyttige i å hjelpe deg med å maksimere resultatene av øktene. En slik CD er "overvinne hindringer, A Self-Hypnosis Journey for Unlocking kreativitet, selvtillit og selvfølelse" av Melissa Rose (se Ressurser nedenfor).

Hint

  • Mye som tradisjonell psykoterapi, kan hypnoterapi økter bli kostbar. De fleste forhold kan tas opp i så lite som tre økter. Imidlertid er flere økter sies å bringe mer dyptgripende resultater.
  • Hypnoterapi CDer for å støtte hypnoterapi er moderat priset, og kan kjøpes i hypnoterapi kontorer eller online.
  • Ikke prøv å behandle alvorlige symptomer som ødeleggende kortpustethet med hypnoterapi. Disse symptomene kan være et resultat av en livstruende sykdom, og er best ivaretatt av en lege.
  • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er bare begrenset informasjon om deres sikkerhet og effektivitet. Hver stat og hver disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere kan være profesjonelt lisensiert. Hvis du velger å besøke en, velge en lisensiert av en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell om din beslutning først. Hold legen informert om alternativ medisinsk teknikk du påtar deg.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com